Gå direkt till innehåll
I området kring Fixfabriken i Majorna planerar Magnolia Bostad ett nytt bostadsområde.
I området kring Fixfabriken i Majorna planerar Magnolia Bostad ett nytt bostadsområde.

Pressmeddelande -

Klassisk industrimark blir nytt bostadsområde i Majorna

Fixfabrikens neonskylt har lyst upp Bruksgatan i Majorna sedan 1950-talet. Nu omvandlas platsen till ett bostadsområde. De första 73 lägenheterna släpps till försäljning idag, 17 maj.

Det är Magnolia Bostad som planerar att bygga allt från kvadratsmarta ettor till familjevänliga fyror i projektet som går under namnet Brf Linnefabriken.
– Vi är glada att äntligen kunna starta försäljningen av bostadsrätter i Linnefabriken. Vi kommer att erbjuda våra spännande inredningskoncept, och göra det enkelt för kunden att välja. Vi hoppas även att många ska tycka om vårt trygghetspaket som ligger till grund för en säker bostadsrättsaffär, säger Niklas Ohldin, regionchef väst på Magnolia Bostad.

Industriell prägel

De 73 lägenheterna ligger på promenadavstånd till förskolor och skolor såväl som butiker, restauranger och uteserveringar. Planen är att området ska utvecklas till ett charmigt tegelkvarter med industriell prägel.
– Det är ett strålande läge nära havet, city och Slottsskogen i kreativa Majorna. Det här är vårt första projekt tillsammans med Magnolia Bostad i Göteborg och vi ser det som startskottet på ett långsiktigt samarbete, säger Regina Svantesson försäljningschef på Bjurfors Nyproduktion i Göteborg.

Digital säljstart

Säljstarten kommer att börja med en digital presentation av projektet via Microsofts plattform Teams idag, 17 maj. På onsdag öppnar köpanmälan, där först till kvarn gäller.
– Trycket på nybyggda bostäder i Göteborg är väldigt högt just nu, och jag tror att många kommer att anmäla sitt intresse för att bo i Brf Linnefabriken. Vi är laddade och fulla av förväntan inför säljstarten, avslutar Regina Svantesson.
 

Mer information

Regina Svantesson, försäljningschef Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 031-761 79 19
E-post: regina.svantesson@bjurfors.se

Niklas Ohldin, regionchef väst Magnolia bostad
Telefon: 076-838 00 99
E-post: niklas.ohldin@magnoliabostad.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Magnolia Bostad

Magnolia Bostad är en ledande samhällsutvecklare som utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter, samhällsfastigheter och hotell i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder.

Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige