Gå direkt till innehåll
Jerry Kyrk är Årets Mäklare Real Estate på Bjurfors.
Jerry Kyrk är Årets Mäklare Real Estate på Bjurfors.

Pressmeddelande -

Jerry Kyrk återigen Årets Bjurforsmäklare Real Estate

Jerry Kyrk, fastighetsmäklare i Marbella, har utsetts till Årets Bjurforsmäklare Real Estate för 2022.

Utmärkelsen Årets mäklare Real Estate tilldelas sedan ett antal år en fastighetsmäklare verksam utanför Sverige, och baseras på en kombination av affärsresultat och antal förmedlade bostäder. Jerry Kyrk, som även tidigare tilldelats utmärkelsen, är årets vinnare. Under 2022 förmedlade han 33 bostäder och genererade höga provisionsintäkter till Bjurfors.

Vinnaren själv kommenterar utmärkelsen:

– Det är en stor ära att bli tilldelad priset en tredje gång. Att bo och arbeta i Marbella är en dröm, här vaknar man upp till solsken och livskvaliteten är hög. En bostad på solkusten kan bli en bra finansiell investering, men det är framförallt en investering i livskvalitet – det är något som jag brinner för att hjälpa mina kunder med. Jag vill också passa på att tacka alla mina kollegor på Marbella-kontoret och runt om i resten av Bjurforsorganisationen som är till en stor hjälp.

Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige:

– Jerry är en av solkustens bästa och mest populära mäklare med många nöjda kunder. Jerry gjorde under 2022 många affärer och omsatte mest av alla våra mäklare i Spanien. Detta gör att har återigen får utmärkelsen ”Årets Bjurforsmäklare Real Estate” för 2022. En värdig vinnare!

Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Daniel Adelsson, Mölndal
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer –Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Linnea Nilsson, Partille
Årets kontor –Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Anette Grunditz Erixon, Bohuslän
Årets mäklare Näringsliv – Carl-Henrik Ageman, Näringsliv Stockholm
Årets mäklare Real Estate - Jerry Kyrk
Årets tipsare SEB –Anders Nilsson, Bjurfors Malmö City
Årets mäklare Nyproduktion – Thim Falk, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare Internt– Thim Falk, Nyproduktion Skåne

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige