Gå direkt till innehåll
Caroline Stark tar ett steg upp och blir ny försäljningschef för Bjurfors Skåne, tillsammans med Per Ekvall Jangvert (till vänster) och Fredrik Josefsson.
Caroline Stark tar ett steg upp och blir ny försäljningschef för Bjurfors Skåne, tillsammans med Per Ekvall Jangvert (till vänster) och Fredrik Josefsson.

Pressmeddelande -

Hon är Bjurfors nya försäljningschef i Skåne

Med ett rekordår i ryggen förstärker nu mäklarföretaget Bjurfors försäljningsavdelningen med ytterligare en försäljningschef.

Sedan tidigare är Per Ekvall Jangvert och Fredrik Josefsson försäljningschefer med ansvar för Bjurfors 110 fastighetsmäklare och 21 mäklarkontor runt om i Skåne. För att säkerställa företagets fortsatta expansion blir nu försäljningschefsduon en trio.
– Det här känns riktigt bra. Med rekryteringen av Caroline Stark får vi in den kompetens som kompletterar våra två nuvarande försäljningschefer på ett bra sätt, säger Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne.

Mäklare i 15 år

Caroline Stark har en lång karriär inom branschen. Hon har jobbat som fastighetsmäklare i 15 år och kommer senast från en roll som mäklare och områdesansvarig på Bjurfors i Lund.
– Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med och utveckla Bjurfors ytterligare. Jag har sedan jag började på företaget 2012 alltid varit mycket stolt över att vara en Bjurforsare, så den här möjligheten känns verkligen helt rätt för mig, säger Caroline Stark.

Tar med sig drivet

Hon medger att hon förmodligen kommer att sakna rollen som fastighetsmäklare, men ser också stora fördelar med den erfarenhet hon nu tar med sig in i sin nya roll.
Det här passar mig. Genom att fortfarande vara kvar i branschen så känns det som att jag får det bästa av två världar. Från mäklaryrket tar jag med mig mitt driv, engagemang och min lyhördhet. Nu kör vi!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Mattias Larsson

Mattias Larsson

VD Bjurfors Skåne 0739-206673

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige