Gå direkt till innehåll
De nybyggda radhusen i Norra Borstahusen i Landskrona sålde slut på något av rekordtid.
De nybyggda radhusen i Norra Borstahusen i Landskrona sålde slut på något av rekordtid.

Pressmeddelande -

Högtryck på nybyggda radhus i Landskrona

De senaste veckorna har SHH Bostad släppt totalt 53 bostadsrättsradhus till försäljning i Norra Borstahusen i Landskrona. Bostäderna är fördelade på två olika etapper: Brf Vårbruket och Brf Höstbruket. Båda etapperna sålde slut - på mindre än en vecka.
– Det är verkligen högtryck på bostadsmarknaden just nu. Tillsammans med SHH Bostad valde vi att tidigarelägga säljstarten av etapp 2, Höstbruket, och smida järnet på en het marknad med angelägna spekulanter, säger Kirsa Persson, fastighetsmäklare på Bjurfors Nyproduktion.

Kirsa Persson har tillsammans med sin kollega Eric Klüft på Bjurfors Nyproduktion i Helsingborg förmedlat tre projekt i området det senaste året. Samtliga har blivit slutsålda på kort tid.
– Det är många som efterfrågar ett radhus med egen trädgårdstäppa, och att det här läget i Norra Borstahusen är attraktivt är vi väl medvetna om. Men jag tror ändå aldrig att jag har upplevt ett så högt tryck på nyproducerade bostäder i Landskrona som just nu, avslutar Kirsa Persson.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige