Gå direkt till innehåll
Mäklaren med årets högsta kundnöjdhet: Henrik Björnbäck. Här med Mats Ljung, ägare (t.v.) och Sven-Erik Kristensen (t.h).
Mäklaren med årets högsta kundnöjdhet: Henrik Björnbäck. Här med Mats Ljung, ägare (t.v.) och Sven-Erik Kristensen (t.h).

Pressmeddelande -

Henrik Björnbäck är mäklaren med Årets mest nöjda kunder

Henrik Björnbäck, mäklare på Bjurfors Hisingen, har vunnit mäklarkoncernen Bjurfors utmärkelse Nöjd kund 2023.

Varje år delar mäklarföretaget Bjurfors ut pris till sina medarbetare för prestationer under det gångna året. Detta sker traditionsenligt i samband med företagets årliga kick-off. I år gick kick-offen av stapeln under fredagen den 2 februari och det var under kvällens gala på Jacy'z som Henrik Björnbäck fick ta emot priset.

Grattis! Hur kändes det att stå överst på prispallen?
Det var en otrolig känsla. Jag har verkligen fokuserat på detta som mål under året, mycket för att bevisa för mig själv att även i en tuff marknad kan du leverera så att både säljare och köpare blir nöjda.

Du har varit på Bjurfors Hisingen sedan 2021. Hur trivs du?
– Superbra! Mina fantastiska kollegor är som min andra familj. De förgyller vardagen, gör att jag trivs och vill prestera. Som jag har sagt till dem också, utan dem hade jag inte kunnat vinna. Nu var det jag som stod på pallen, men de har gjort det möjligt.

Vilken är hemligheten bakom att få helnöjda kunder?
– För mig handlar det om ett genuint intresse av människor och av att hjälpa dem. Det är särskilt viktigt i en situation som när du ska köpa eller sälja bostad, något som de flesta inte gör så ofta. Jag sätter hög press på mig själv, så att jag kan känna att jag verkligen gjort allt jag kunnat för både köpare och säljare.

Hur betydelsefulla är täta återkopplingar?
– Väldigt. Särskilt nu när försäljningsperioderna är längre än tidigare är det viktigt att visa att du finns där och förmedla att "ni är inte bortglömda, vi gör detta tillsammans."

Hur bidrar det till din framgång som mäklare att ha så nöjda kunder?
– För nya kunder är det ju en sorts garanti, om så många tycker att man är en dundermäklare känner de sig tryggare i att jag är ett bra val. Nöjda kunder blir också återkommande kunder. Som i förra veckan, när jag fick höra av en tidigare kund som nu skulle sälja igen: "Det finns bara en mäklare för mig, och det är Henrik". Det är väldigt roligt att känna att man har gjort ett sådant avtryck att man är det självklara valet.


Sven-Erik Kristensen
, vd för Göteborg i väst, kommenterar:
– Vi är stolta över Henrik Björnbäcks hårda arbete och passion för att skapa helnöjda kunder. Genom sin personliga service och sitt varma engagemang har han under året "gått den extra milen" för sina kunders skull. Han vet att nöjda kunder är nyckeln till en lång och framgångsrik karriär som fastighetsmäklare.

Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Robin Gelinder, Uppsala
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer – Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Henrik Björnbäck, Hisingen
Årets kontor – Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Gabriel Rolland Andersson, Helsingborg Norr
Årets mäklare Nyproduktion – Thomas Rylander, Örebro
Årets mäklare Näringsliv – Tommy Håkansson, Näringsliv Väst
Årets mäklare Real Estate – Annelie Hedlund, Torrevieja
Årets tipsare Internt– Anna Helsing, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare SEB – Anders Nilsson, Malmö City

Relaterade länkar

Ämnen


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige