Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

​Han tar ett steg upp och blir ny vd för Bjurfors Göteborg

1 januari 2021 tillträder Sven-Erik Kristensen som vd för Bjurfors Göteborg. Han efterträder ägaren Mats Ljung som fortsätter som styrelseordföranden i bolaget.

Sven-Erik Kristensen har jobbat i mäklarbranschen i 26 år. Han började som mäklare på Bjurfors i Göteborg, blev sedan försäljningschef och har de senaste elva åren varit regionchef. Han är också en del av ledningsgruppen för Bjurfors Sverige.
– Det är otroligt inspirerande att ta steget upp och leda Bjurfors i Göteborg och västra Sverige. Vi är i en spännande fas där vi ska växa organiskt på befintliga kontor med planen att vi ska öppna 8-10 nya kontor. Vi har en tydlig och klar strategi för detta. Vi är klart marknadsledare i Göteborg idag och denna position ska vi stärka ytterligare. Målet är att ha samma starka position i hela västra Sverige, säger Sven-Erik Kristensen.

– Det känns jättebra att lämna över vd-rollen samt drift och utveckling då jag och Sven-Erik har jobbat tillsammans i 26 framgångsrika år, säger Mats Ljung.

Bjurfors Göteborg har idag 150 medarbetare, varav 98 fastighetsmäklare, fördelade på 19 kontor i Göteborg och västra Sverige. Preliminära siffror visar att Bjurfors Göteborg kommer att sälja 4.000 bostäder och nå en omsättning på cirka 230 miljoner under 2020.

Mer information

Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Göteborg och västra Sverige
Telefon: 031-733 20 18
E-post: sven-erik.kristensen@bjurfors.se

Mats Ljung, ägare och styrelseordförande Bjurfors Göteborg samt Bjurfors Sverige
Telefon: 031-733 20 12
E-post: mats.ljung@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Sven-Erik Kristensen

Sven-Erik Kristensen

Vd Bjurfors Göteborg 031-733 20 18
Mats Ljung

Mats Ljung

Ägare och styrelseordförande Bjurfors Sverige Ägare och styrelseordförande Bjurfors Göteborg. 031-733 20 12

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige