Gå direkt till innehåll
Kliv in i den här harmoniska hörntvåan - och känn er varmt välkomna till sektion N
Kliv in i den här harmoniska hörntvåan - och känn er varmt välkomna till sektion N

Pressmeddelande -

Göteborgs billigaste kvadratmeterpris

I samarbete med de svenska mästarna Frölunda HC säljer Bjurfors fastighetsmäklare nu tre säsongsplatser i Scandinavium till högstbjudande.

Just nu ligger två lite annorlunda objekt ute på Bjurfors webbsida. En etta, och en tvåa - inuti Scandinavium. “Kvadratsmart etta med fartfyllt läge och 70-talscharm” heter det ena, och den lilla ytan på 0,5 m² ligger ute till det blygsamma utgångspriset 4499;-. Det handlar såklart inte om en mikroskopisk lägenhet, utan om en plats i Scandinavium som kan bli din för resten av säsongen fram till slutspelet. En helt vanlig stol, som Bjurfors och Frölunda säljer på det här annorlunda sättet.

- Vi är en stolt partner till Frölunda och ville såklart hjälpa dem marknadsföra sina säsongsplatser på det här annorlunda sättet. Scandinavium ska ju vara Frölundafansens andra hem, säger Mats Ljung, VD på Bjurfors.

Visning av objekten äger rum 19 december 17.30 i Scandinavium, och förutom att få provsitta platserna blir du även rundvisad av de assisterande mäklarna Henrik Tömmernes och Robin Figren.

- Frölundaspelarna har faktiskt erfarenhet av bostadsbranschen sedan tidigare, då de varje januari agerar assisterande mäklare åt oss under Bjurfors Stora Visningsvecka. Men den här gången har de visningen på hemmaplan, fortsätter Mats Ljung.

För ytterligare information kontakta:

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har idag cirka 430 medarbetare, och kontor i Stockholm, Göteborg, Öresundsregionen, Uppsala, VästeråsÖrebroHelsingborg, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Åre, samt i spanska Barcelona, Torrevieja/Costa Blanca, Marbella, på Mallorca och franska Rivieran.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige