Gå direkt till innehåll
Årets rookie Gabriel Rolland Andersson vid prisutdelningen med Ola Lundqvist, ägare.
Årets rookie Gabriel Rolland Andersson vid prisutdelningen med Ola Lundqvist, ägare.

Pressmeddelande -

Gabriel Rolland Andersson är Årets rookie

Gabriel Rolland Andersson från Bjurfors Helsingborg Norr har utsetts till Årets rookie hos mäklarföretaget Bjurfors i Sverige.


Den prestigefyllda utmärkelsen delades ut under företagets årliga kick-off och gala den 2 februari på Malmö Arena Hotel. Gabriel Rolland Andersson har tagit sig an karriären som mäklare med imponerande energi, ambition och driv.

Grattis! Hur känns det att ha vunnit Årets rookie?
– Tack, det känns mycket bra, det var mitt mål! Jag hoppades att jag skulle ha en god chans, men det var inget jag förväntade mig, eftersom jag vet hur många duktiga nya mäklare vi har runt om i landet på Bjurfors.

Hur har det varit att börja sin mäklarkarriär i dessa tider?
– En fördel, tror jag. Jag har ju inget att jämföra med, detta är mitt normala mäklarliv. Det är många timmar och långa dagar, och noggrannhet i varje detalj och moment. Du får hålla ut, vara ihärdig och lära dig hantverket. Det finns bara x antal timmar per dygn, men lägger du dem på rätt saker och rätt strategi kan du få saker att hända.

Vill du dela med dig av ett råd, något som hjälpt dig som mäklare?
– Lär av andra! Ta de delar som du tycker bäst om och gör det till ditt eget. Jag lyssnar på poddar, går säljutbildningar och även efter att jag fick min licens har jag följt med andra skickliga mäklare på möten. Inte för egna intag, men för att lära mig av dem – inte minst kring argumenten och psykologin.

Vad händer härnäst?
– Jag har inga planer på att sakta ner i varje fall. Snarare tvärtom.

Fredrik Kullman, vd på Bjurfors Sverige kommenterar Gabriel Rolland Anderssons vinst som Årets rookie 2023:
– Att vara ny mäklare på en bostadsmarknad som varit minst sagt utmanande kan vara tufft. Men inte om man heter Gabriel Rolland Andersson. Han har under sitt första år som mäklare imponerat stort, med en outtröttlig energi och en stor dos skicklighet har han gjort sig ett namn att räkna med.

Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Robin Gelinder, Uppsala
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer – Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Henrik Björnbäck, Hisingen
Årets kontor – Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Gabriel Rolland Andersson, Helsingborg Norr
Årets mäklare Nyproduktion – Thomas Rylander, Örebro
Årets mäklare Näringsliv – Tommy Håkansson, Näringsliv Väst
Årets mäklare Real Estate – Annelie Hedlund, Torrevieja
Årets tipsare Internt– Anna Helsing, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare SEB – Anders Nilsson, Malmö City

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige