Gå direkt till innehåll
Nya Bjurforsare från vänster: Jennifer Girhammar, Simon Wassberg Emma Kågström och Albin Wennerström,Kungsholmen
Nya Bjurforsare från vänster: Jennifer Girhammar, Simon Wassberg Emma Kågström och Albin Wennerström,Kungsholmen

Pressmeddelande -

Fyra nya profiler till Bjurfors

Mäklarföretaget Bjurfors, som har över 90 kontor runt om i landet, förstärker nu ytterligare på flera kontor
– Vi kan stolt välkomna nya medarbetare till oss på Bjurfors. Det är så roligt att vi växer och det är helt i linje med vår strategi om att vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i mäklarbranschen, säger Bjurfors VD Fredrik Kullman.

Under 2022 utsågs Bjurfors till mäklarstudenternas drömarbetsplats i Universums stora undersökning. Företaget kan även titulera sig som ett Karriärföretag 2023. Nu ansluter sig fyra nya medarbetare till Bjurfors. Fastighetsmäklarna Albin Wennerström och Jennifer Girhammar är nya ansikten på de framgångsrika kontoren i Enskede respektive Nacka. Emma Kågström och Simon Wassberg är båda mäklarstudenter som under studietiden får en djupare insikt i yrket och branschen genom att komplettera sin teoretiska utbildning med praktiskt arbete på Bjurfors Kungsholmen.

– Att knyta till oss fastighetsmäklarstudenter tycker vi är win-win på alla sätt. Som student hos oss på Bjurfors lär du känna både yrket och dina blivande kollegor under studietiden. På så vis blir du en del i gänget långt innan registreringen är på plats. Vi vill ge våra blivande mäklare bästa möjliga förutsättningar att lyckas från start i sin nya karriär, säger Niklas Johansson och Vilhelm Åman, franchisetagare för Bjurfors Kungsholmen i ett gemensamt uttalande.

Vi är nya på Bjurfors


Enskede


Albin Wennerström, fastighetsmäklare

Kungsholmen


Emma Kågström, blivande fastighetsmäklare

Simon Wassberg, blivande fastighetsmäklare

Nacka


Jennifer Girhammar, fastighetsmäklare Nacka

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige