Gå direkt till innehåll
Fredrik Kullman ny vd för Bjurfors Sverige

Pressmeddelande -

Fredrik Kullman ny vd för Bjurfors Sverige

För att stärka positionen som Sveriges ledande premiummäklare samlar Bjurfors nu centrala funktioner i huvudbolaget Bjurfors Sverige. Ny vd för bolaget blir Fredrik Kullman, tidigare vd för Bjurfors Stockholm.

Mäklarföretaget Bjurfors har vuxit kraftigt de senaste åren och finns i dag på 85 kontor i Sverige och i Spanien. Bolaget närmar sig med stormsteg en miljard i omsättning och för att stötta fortsatta tillväxtambitioner inom samtliga affärsområden genomförs nu en organisationsförändring. Från och med 1 januari 2022 kommer centrala funktioner och kompetenser att samlas i huvudbolaget Bjurfors Sverige.

– Nu kan vi förbättra stödet till våra regionala bolag och franchisetagare som är och förblir kärnan i Bjurforskoncernen. Vi blir starkare och ännu mer konkurrenskraftiga, både som arbetsgivare och i vårt kunderbjudande, säger delägaren Mats Ljung.

Ny vd för Bjurfors Sverige blir Fredrik Kullman som sedan 2017 har varit vd för Bjurfors Stockholm.

– Fredrik Kullman har en lång erfarenhet av vd-rollen och en stark kompetens inom försäljning och affärsutveckling i fastighetsbranschen. Det i kombination med en bevisad förmåga att skapa resultat och tillväxt gör honom till helt rätt person att leda Bjurfors i den expansiva fas som bolaget befinner sig, säger delägaren Ola Lundqvist.

– Jag känner mig mycket hedrad och ser fram emot att få utveckla bolaget till nästa nivå tillsammans med ägarna och Bjurfors duktiga och engagerade medarbetare, säger Fredrik Kullman.

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Mats Ljung

Mats Ljung

Ägare och styrelseordförande Bjurfors Sverige Ägare och styrelseordförande Bjurfors Göteborg. 031-733 20 12
Ola Lundqvist

Ola Lundqvist

Ägare Bjurfors Sverige Styrelseordförande Bjurfors Skåne, Fastighetsmäklare, Ledamot Mäklarsamfundet 040-608 30 04
Fredrik Kullman

Fredrik Kullman

VD Bjurfors Sverige och ansvarig för franchiseverksamheten i Sverige och Spanien 0732-57 56 86

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige