Gå direkt till innehåll
Framgångsrika mäklare tar Bjurfors till Kalmar

Pressmeddelande -

Framgångsrika mäklare tar Bjurfors till Kalmar

Stjärnskotten Ludwig Johansson och Kim Gjukaj är Bjurfors nya franchisetagarduo som precis öppnat Bjurfors första Kalmarkontor.

– Vi är otroligt glada över att få sätta ner vår Bjurforsflagga i Kalmar. Vi är noggranna i vårt val av franchisetagare och representanter för varumärket, och när vi träffade Kim Gjukaj och Ludwig Johansson kändes allt helt rätt. Ambitionsnivån är hög från alla inblandade och vi ser med glädje fram emot att erbjuda vår högkvalitativa mäklartjänst och skapa framgångsrika bostadsaffärer för kalmarborna, säger Christina Henriksson, regionchef för Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost.

Ludwig Johansson och Kim Gjukaj är forna kollegorna som nu tar steget upp och blir företagsledare i form av franchisetagare för det expansiva mäklarföretaget Bjurfors.

–Ludwig och jag har alltid haft en hälsosam intern konkurrens. Med glimten i ögat har vi tävlat mot varandra i allt från antal sålda bostäder till bäst kundbetyg. Nu ser vi fram emot att tävla tillsammans i samma lag, där målet är att ge våra kunder bästa tänkbara upplevelse att sälja eller köpa sin drömbostad, säger Kim Gjukaj.

Duon har arbetat sida vid sida i över två år hos en väletablerad branschkollega, Ludwig med fokus på bostadsrätter och Kim på villor. När det var dags för nästa steg i karriären var rollerna som franchisetagare för Bjurfors ett enkelt val.
– Även om vi utforskade andra möjligheter var det självklart att vi skulle bli Bjurforsare. Vi upplevde dialogen med Bjurfors som väldigt professionell och seriös. Bjurfors har ett välkänt varumärke och är måna om att bostäderna de förmedlar ska presenteras på bästa sätt – något som vi verkligen värdesätter, säger Ludwig Johansson.

Bjurfors är Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag, med över 90 kontor runt storstadsregionerna och på klassiska fritidsorter som Marstrand, Gotland och Åre samt i Spanien. Nu är det dags för Bjurfors att erbjuda Kalmarborna sina tjänster.
–Det är klart att det blir en utmaning att etablera ett helt nytt namn på marknaden här i Kalmar som länge dominerats av andra mäklarkedjor. Vi ser det som en ynnest att kunna ge Kalmars bostadsägare tillgång till ett varumärke som andas kvalitet och kundfokus, säger Kim Gjukaj.

Det är en dynamisk duo som snart öppnar upp kontoret i Kalmar. De beskriver sig själva som varandras motsatser i vissa avseenden, medan de delar samma grundvärderingar om att vilja hjälpa människor att göra sina livs bästa bostadsaffärer.
–Jag är nog den som är den ivrigare av oss. Jag gasar och är impulsiv, vill få saker att hända snabbt. Kim däremot, han är eftertänksam och analyserande. Vi kompletterar varandra på ett ypperligt sätt, säger Ludwig Johansson.
Kim Gjukaj håller med:
–Vi kommer väldigt bra överens och vi började tidigt under bekantskapen att prata om att göra något ihop. Vi har stor respekt för varandra och för oss båda två är det viktigt att känna att vi kan lita på dem vi arbetar med, vilket vi verkligen gör. Vi vill samma sak och ser fram emot att utveckla Bjurfors Kalmar tillsammans.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige