Gå direkt till innehåll
Från Rookie till regionsmästare – vad är nyckeln till framgång Rebecca Bloss?

Pressmeddelande -

Från Rookie till regionsmästare – vad är nyckeln till framgång Rebecca Bloss?

Förra året utsågs Rebecca Bloss från Bromma till Årets rookie på mäklarföretaget Bjurfors. Då var hon den mest framgångsrika, nyanställda mäklaren i kedjan. I år har Rebecca knipit den åtråvärda titeln Årets Mäklare i sin region.

Under 2021 förmedlade du bostäder som genererade 5,8 miljoner kronor i provisionsintäkter. För 2022 var motsvarande siffra 5,7 miljoner vilket ger dig titeln Årets mäklare i Bjurfors region Stockholm, Norr och Sydost.

Vad är hemligheten?

– Jag vet inte om det finns någon. Att bli Årets mäklare har såklart alltid varit ett långsiktigt mål för mig men att jag skulle komma hit så fort är något jag aldrig ens vågade hoppas på. Hemligheten kan vara att jag lyckats ha en väldigt hög lägsta nivå och ständigt strävat efter att ha en hög kvalitet i allt jag gör och sedan bara krigat på. Jag har inte gett upp även om det blåst runt om mig, utan ständigt ha viljan att vilja komma framåt. Jag har vågat drömma och satsa högt, jag tror på mig själv - det tror jag är viktigt för att lyckas med denna bedrift. Det är också viktigt att inte glömma bort att ha kul och ge sig själv en klapp på axeln samt ha bra ledarskap i ryggen som backar dig och hjälper dig att förverkliga dina mål.

Hur tycker du att andra året som mäklare varit om du jämför med det första?

– Båda åren har varit väldigt roliga och fartfyllda men andra året lite tuffare med tanke på marknadsläget såklart. Hösten var en väldigt lärorik men utmanande marknad att jobba i. Tack vare att jag andra året kände mig ännu mer trygg i min arbetsroll så lyckades jag bibehålla mina siffor även när marknaden förändrades vilket är något jag är oerhört stolt över.

Hur ser din fortsatta resa ut?

– Jag kommer att fortsätta att hålla en hög lägsta nivå, något jag alltid haft som individuellt mål. Jag vill fortsätta att utmana mig själv och gå utanför min ”comfort zone”. Och så vill jag fortsätta att ha kul! Jag tror genuint på att om du har kul på jobbet, ständigt gör ditt absolut bästa och omger dig av inspirerande människor så kommer resultaten naturligt.

Vilka är dina bästa tips för nyutexaminerade mäklare?

– Det finns inga som helst genvägar i det här yrket, men allt går om man vill. Det har varit en stark drivkraft hos mig att det endast är jag själv som bestämmer hur bra det faktiskt skall gå. Lägg ner tiden och grovarbetet i början, då kommer du att få skörda längre fram. Ha tålamod, våga stå på dig och ge inte upp. Det kommer att vara värt det.

Fredrik Crona och Marcus Hemrin som driver Brommakontoret kommenterar Rebeccas framgångar gemensamt:

– Trots en svårarbetad marknad under 2022 så har Rebecca återigen visat oss och många andra hur man får jobbet gjort. Något som sticker ut är att Rebeccas kundnöjdhet ökat, fast att den redan låg högt under 2021. Hon tar varje affär på största allvar och visar en otrolig ödmjukhet trots sin makalösa framgång.

Regionchef Christina Henriksson kommenterar Rebeccas vinst:

– Rebecca är en stor inspiration för oss alla i Bjurfors. Det är en ynnest att få följa hennes utveckling från rookie till en av våra absolut vassaste mäklare. Vi är så glada att det är just hos oss hon väljer att vara. Framtiden ser ljus ut!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige