Gå direkt till innehåll
Agnes Pettersson och Aleksandar Sorgic, Bjurfors Skellefteå.
Agnes Pettersson och Aleksandar Sorgic, Bjurfors Skellefteå.

Pressmeddelande -

Dubbelt upp för Bjurfors Skellefteå

Bjurfors Skellefteå är inte bara marknadsledande på sin ort. Strategiska beslut på kontoret har möjliggjort en tydlig acceleration i framgång. Nu senast fick två av kontorets mäklare fina utmärkelser när Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost uppmärksammade goda prestationer under 2023. Agnes Pettersson utnämndes till Årets Mäklare Nöjd Kund och Aleksandar Sorgic kan numera titulera sig som Årets Rookie.

Stefan Lönnefjord driver Bjurfors Skellefteå tillsammans med Sofie Jonasson, Alexander Simonsson samt ovan nämnda Agnes Pettersson. Under 2023 uppmärksammades flera av Stefans förmedlingar i media.

– Jag slog prisrekord för en villa när jag förmedlade en bostad för 12 miljoner. Den affären fick jag genom rekommendationer, vilket är ett tydligt bevis på att vår strategi för hela kontoret fungerar. Vi har en tydlig plan framåt, vi är stolta över vår professionalism och tillsammans har vi en lång branscherfarenhet vilket gör att vi kan vägleda och leverera till våra kunder, förklarar Stefan Lönnefjord.

Återkommande kunder är något som varje mäklare prioriterar, och en av dem som lyckats bra med att bemöta kundernas behov är Agnes Pettersson, som är den mäklare med de allra nöjdaste kunderna i sin region 2023.

– I den här utmanande marknaden har det för mig handlat om att göra det där lilla extra för mina kunder. Man måste ta sig tid och vara noggrann med både återkoppling, tillgänglighet och förklara för kunden vad jag gör och framför allt varför jag gör det genom hela försäljningsprocessen. Det är en känslig marknad både för säljare och för köpare men mitt starkaste framgångskoncept är att visa att vi gör den här resan tillsammans från start till mål. Jag är noga med att ta in feedback från mina kunder, och uppskattar det de förmedlar eftersom det utvecklar mig i min roll som fastighetsmäklare, säger Agnes Pettersson.

Även om 2023 var ett generellt utmanande år för bostadsmarknaden så har Bjurfors Skellefteå lyckats navigera och leverera.

– Det har sålts i princip lika många bostäder 2023 som under 2022 här i Skellefteå. Trots ränteläge har det skett bostadsaffärer, vilket har gett oss möjligheten att få träffa många kunder. Vi har också lyckats förvalta våra uppdrag väl. Vi har lagt ner mycket arbete och haft smarta strategier, vilket har gett avkastning, säger Stefan Lönnefjord.

Aleksandar Sorgic påbörjade sin mäklarkarriär under förra året och har nu utnämnts till Årets Rookie, vilket är en utmärkelse som ges till den nyutexaminerade mäklaren som presterats bäst under sitt första år.

–Att komma som ny mäklare i en tuff marknad har inte varit lätt men jag skulle heller inte säga att jag upplevt det som en omöjlighet att leverera. För mig har det varit viktigt att hålla en tät dialog med mina kunder, att anpassa min retorik och mitt angreppssätt efter varje enskild affär vilket har gett mig rätt förutsättningar att göra ett bra resultat, säger Aleksandar Sorgic.

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige