Gå direkt till innehåll
Bjurfors Kungsholmen drivs från månadsskiftet augusti-september av Vilhelm Åman och Niklas Jonasson.
Bjurfors Kungsholmen drivs från månadsskiftet augusti-september av Vilhelm Åman och Niklas Jonasson.

Pressmeddelande -

​De tar Bjurfors Kungsholmen ett steg upp

Mäklarföretaget Bjurfors fortsätter att växa. Den 1 september tog franchisetagarna Vilhelm Åman och Niklas Jonasson över Bjurfors Kungsholmen.
– Vi har letat länge efter rätt personer att driva det vi ser som vårt framtida flaggskeppskontor. Nu har vi hittat varandra, och det känns riktigt bra. Vi kommer än en gång att bli en viktig spelare på Kungsholmen, säger Fredrik Kullman, vd på Bjurfors Stockholm.

Bjurfors Kungsholmen drivs från månadsskiftet augusti-september av Vilhelm Åman och Niklas Jonasson, båda med flerårig erfarenhet av mäklarbranschen och en stark förankring till Kungsholmen.

I dagarna flyttar även Bjurfors Stockholms huvudkontor från Kungsholmen till nya lokaler på Birger Jarlsgatan 2. Beslutet att flytta ligger i linje med Bjurfors expansionsplaner.
– Det är en naturlig del av vår utvecklingsresa, och vi får mer ändamålsenliga lokaler mitt i city nära samarbetspartners. Men det är också med viss sorg. Det har varit otroligt nyttigt att dela lokal med våra mäklare och ha känslospröt rakt in i deras verklighet. Nu får vi hålla nära kontakt med dem på andra sätt, och säkerställa att våra beslut är i synk med utvecklingen på marknaden, säger Fredrik Kullman, vd på Bjurfors Stockholm.

Högst på listan

Nyblivna franchisetagarna Vilhelm Åman och Niklas Jonasson ser fram emot att få jobba med Bjurfors som varumärke.
– Från dag ett då vi började diskussionen om att driva franchise har Bjurfors varit högst på listan. Bjurfors premiumtänk och höga kvalitet talar till oss, berättar Niklas Jonasson.

Initialt drivs verksamheten från ett kontorshotell. På agendan står både nya lokaler och rekrytering, men det är skynda långsamt som gäller.

– Viktigast är att det blir rätt. Vi ser långsiktigt och ödmjukt på satsningen och vet att vi har lång väg att gå, men det är en resa vi njuter av. Vi ska fokusera på att bygga laget och tjänsten så att vi är det självklara valet att ringa till, säger Niklas Jonasson.

Prio på lagbygge

Vilhelm Åman, som i sin ryggsäck även har en internationell ishockeykarriär, tar med sig såväl tävlingsinstinkt som lagkänsla in i allt han gör. Framgångskonceptet stavas resultat och välmående.
– Vi är supertaggade på att få bygga ett team från grunden och tillsammans skapa något som vi kan vara stolta över. För oss är det oerhört viktigt att ta hand om vår personal så att de mår bra. I vår bransch är det mycket fokus på sälj, givetvis. Men det fungerar inte om man inte trivs på jobbet, och kan ha ett liv utanför.

Att det blev just Kungsholmen är ingen slump.
– Vi har förmedlat bostäder i hela Stockholm. Men vi skulle aldrig starta i ett område vi inte tyckte om. Kungsholmen ligger närmast hjärtat, säger Vilhelm Åman.

För mer information

Vilhelm Åman, fastighetsmäklare/franchisetagare
E-post: vilhelm.aman@bjurfors.se
Telefon: 073-345 57 10

Niklas Jonasson, fastighetsmäklare/franchisetagare
E-post: niklas.jonasson@bjurfors.se
Telefon: 073-748 28 29

Fredrik Kullman, vd Bjurfors Stokholm
E-post: fredrik.kullman@bjurfors.se
Telefon: 0732-57 56 86

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige