Gå direkt till innehåll
Pernilla Berger och Daniel Adelsson är Årets mäklare i väst. Här med Mats Ljung, ägare (t.v.) och Sven-Erik Kristensen, vd (t.h.)
Pernilla Berger och Daniel Adelsson är Årets mäklare i väst. Här med Mats Ljung, ägare (t.v.) och Sven-Erik Kristensen, vd (t.h.)

Pressmeddelande -

De är årets Bjurforsmäklare i västra Sverige

Bjurfors i västra Sverige har listat vilka mäklare som utmärkte sig extra mycket under 2023. Daniel Adelsson på Mölndalskontoret tar hem priset som Årets bostadsrättsmäklare och Pernilla Berger på Marstrandskontoret koras till Årets villamäklare.

Varje år delar mäklarföretaget Bjurfors ut pris till sina medarbetare för prestationer under det gångna året. Detta sker traditionsenligt i samband med företagets årliga kick-off. I år gick kick-offen för Bjurfors i västra Sverige av stapeln under fredagen den 2 februari på Jacy'z. De mest prestigefyllda priserna är Årets bostadsrättsmäklare och Årets villamäklare som är en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet, och här var det Daniel Adelsson och Pernilla Berger som tog hem respektive titel.

Helhjärtat engagemang är nyckeln

Pernilla Berger på Bjurfors Marstrand, med över 20 års erfarenhet som mäklare, uttrycker sin glädje över att bli uppmärksammad för det dedikerade arbete som ligger till grund för hennes framgång:
– Jag satsar helhjärtat på varje affär, mina kunder kan känna sig trygga med att de får mitt fulla engagemang. Mitt fokus har alltid varit att erbjuda något utöver det traditionella för att bygga långvariga kundrelationer. Med min yrkesskicklighet, erfarenhet och målmedvetenhet får kunden alltid det lilla extra, säger Pernilla Berger.

Överträffa förväntningarna

Daniel Adelsson på Bjurfors Mölndal om att få ta emot priset som Årets bostadsrättsmäklare:
– Jag vill börja med att tacka för stödet från alla kollegor som gör det möjligt för mig att prestera på topp. Att få representera ett så starkt varumärke som Bjurfors är också en framgångsfaktor i sig. Sedan drivs jag av att överträffa kundens förväntningar, och skapa lojala kunder som kommer tillbaka gång på gång.

Sven-Erik Kristensen, VD för Bjurfors i Göteborg, kommenterar:
– Daniel Adelsson och Pernilla Berger är båda mycket välförtjänta pristagare. Deras driv, ambition och kunskap är något utöver det vanliga. De har kontinuerligt levererat imponerande försäljningssiffror, vilket starkt bidrar till företagets framgångar.

Hela listan över årets pristagare på Bjurfors i västra Sverige:
Årets bostadsrättsmäklare: Daniel Adelsson, Mölndal
Årets villamäklare: Pernilla Berger, Marstrand
Årets kontor: Bjurfors Mölndal
Årets bostadsrättsmäklare, provision: Daniel Adelsson, Mölndal
Årets villamäklare, provision: Pernilla Berger, Marstrand
Årets bostadsrättsmäklare, antal affärer: Daniel Adelsson, Mölndal
Årets villamäklare, antal affärer: Jonathan Schagerlind, Borås
Årets bostadsrättsmäklare, nöjd kund: Henrik Björnbäck, Hisingen
Årets villamäklare, nöjd kund: Sofia Johansson, Partille
Årets rookie: Fredrik Parkhagen, Borås
Årets tipsare SEB – Henrik Björnbäck, Hisingen

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige