Gå direkt till innehåll
Årets Bjurforsmäklare i västra Sverige: Pernilla Berger och Daniel Adelsson.
Årets Bjurforsmäklare i västra Sverige: Pernilla Berger och Daniel Adelsson.

Pressmeddelande -

De är årets Bjurforsmäklare i västra Sverige

Bjurfors i västra Sverige har listat vilka mäklare som utmärkte sig extra mycket under 2021. Daniel Adelsson på Mölndalskontoret tar hem priset som Årets bostadsrättsmäklare medan Pernilla Berger på Marstrandskontoret koras till Årets villamäklare.

Varje år delar mäklarföretaget Bjurfors ut pris till sina medarbetare för prestationer under det gångna året. Detta sker traditionsenligt i samband med företagets årliga kick-off. I år gick kick-offen av stapeln på en digital gala under fredagen den 4 februari där omkring 600 Bjurforsmedarbetare deltog.

För Bjurfors i region västra Sverige delas utmärkelser ut inom tio kategorier. De mest prestigefyllda priserna är Årets bostadsrättsmäklare och Årets villamäklare som är en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet, och här var det Daniel Adelsson och Pernilla Berger som gick hem med respektive titel.

Under 2021 uppgick Daniel Adelssons totala provisionsintäkt till Bjurfors till mer än 13,3 miljoner kronor. För Pernilla Berger var motsvarande siffra 6,8 miljoner kronor.

– Att återigen bli hedrad för det hårda arbete som jag lägger ner känns helt fantastiskt. Ända sedan jag började min karriär som mäklare för mer än 20 år sedan har målet varit att erbjuda något utöver det traditionella för att bygga långvariga kundrelationer. En kunskap, ett driv och professionalism som står ut och gör avtryck. När kunderna kommer till mig vet de att jag alltid ger mitt fulla engagemang för goda resultat och för att de ska bli riktigt nöjda med sin bostadsaffär. Jag går bokstavligen all-in, säger Pernilla Berger.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ännu en gång få motta det här fina priset som är en symbol för hårt arbete och nöjda och återkommande kunder. Framgångsreceptet är att jag alltid går in i varje affär med fullt engagemang och försöker leverera över förväntan. Självklart har jag också ett fantastiskt stöd från alla hjälpsamma och dedikerade medarbetare inom hela organisationen. Att representera ett så starkt och etablerat varumärke som Bjurfors är ofta ett säljargument i sig, säger Daniel Adelsson.

Sven-Erik Kristensen, vd för Bjurfors i Göteborg, kommenterar utmärkelserna till Daniel Adelsson och Pernilla Berger.
– Daniel Adelsson och Pernilla Berger är mycket välförtjänta pristagare. De har ett driv som ofta överträffar kundens förväntningar och har år efter år levererat imponerande försäljningssiffror som starkt bidragit till våra framgångar, säger Sven-Erik Kristensen.

För Bjurfors i region västra Sverige var 2021 ett riktigt succéår. Jämfört med 2020 ökade omsättningen med 22 procent.
– Vi fortsätter att växa och stärka vår position som den största mäklaren i västra Sverige. Det visar att kunderna uppskattar vårt erbjudande samt våra kunniga och drivna mäklare. Samtidigt har vår resa bara börjat, säger Sven-Erik Kristensen.

Hela listan över årets pristagare
Årets bostadsrättsmäklare:
Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare: Pernilla Berger, Bjurfors Marstrand
Årets kontor: 
Bjurfors Göteborg västra centrum
Årets bostadsrättsmäklare, provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare, provision: Pernilla Berger, Bjurfors Marstrand
Årets bostadsrättsmäklare, antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare, antal affärer: Henrik Basmanji, Bjurfors Härryda
Årets bostadsrättsmäklare, nöjd kund: Mathias Strinäs, Bjurfors Borås
Årets villamäklare, nöjd kund: Sofia Johansson, Bjurfors Partille
Årets rookie:
Elin Edström, Bjurfors Göteborg City

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Sven-Erik Kristensen

Sven-Erik Kristensen

Vd Bjurfors Göteborg 031-733 20 18

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige