Gå direkt till innehåll
Årets bostadsrättsmäklare i Göteborgsregionen Daniel Adelsson (mitten) tillsammans med Mats Ljung (t.v.) och Sven-Erik Kristensen (t.h.)
Årets bostadsrättsmäklare i Göteborgsregionen Daniel Adelsson (mitten) tillsammans med Mats Ljung (t.v.) och Sven-Erik Kristensen (t.h.)

Pressmeddelande -

De är Årets Bjurforsmäklare i Göteborgsregionen

Bjurfors region Göteborg har listat vilka mäklare och kontor som utmärkte sig extra mycket det gångna året. Daniel Adelsson på Mölndalskontoret tar hem priset som Årets bostadsrättsmäklare medan Pernilla Berger på Marstrandskontoret koras till Årets villamäklare.

Varje år delar mäklarföretaget Bjurfors ut pris till sina medarbetare för prestationer under det gångna året. Detta sker traditionsenligt i samband med företagets årliga kick-off. I år gick kick-offen av stapeln på ett fjällhotell i Åre med drygt 450 Bjurforsmedarbetare närvarande.

För Bjurfors i region Göteborg delas utmärkelser ut inom tio kategorier. De mest prestigefyllda priserna är Årets bostadsrättsmäklare och Årets villamäklare som är en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet, och här var det Daniel Adelsson och Pernilla Berger som gick hem med respektive titel.

Daniel Adelsson och Pernilla Berger är vana vinnare med många utmärkelser i bagaget från sina år på Bjurfors. Under 2019 uppgick Daniel Adelssons totala provisionsintäkt till Bjurfors till mer än 9,2 miljoner kronor. För Pernilla Berger var motsvarande siffra cirka 6 miljoner kronor.

– Det känns fantastiskt att återigen bli hedrad för det hårda arbete man lägger ner. Ända sedan jag började min karriär som mäklare för mer än 20 år sedan har målet varit att erbjuda något utöver det traditionella för att bygga långvariga kundrelationer. En kunskap, ett driv och professionalism som står ut och gör avtryck. Tillsammans med det stöd jag får genom hela organisationen och framför allt av duktiga kollegor har detta gjort att jag lyckats bli en profil på Kungälvs och Marstrands bostadsmarknad. När kunderna kommer till mig vet de att jag alltid ger mitt fulla engagemang för goda resultat och för att de ska bli riktigt nöjda med sin bostadsaffär. Jag går bokstavligen all-in, säger Pernilla Berger.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ännu en gång få motta det här fina priset som är en symbol för hårt arbete och nöjda och återkommande kunder. Framgångsreceptet är att jag alltid lägger ner mitt fulla engagemang i varje affär och försöker att överträffa förväntningarna. Samtidigt är jag övertygad om att jag inte hade kunnat nå så här långt utan det fantastiska stöd jag får av alla dedikerade och hjälpsamma medarbetare som finns inom hela organisationen. Bara att representera Bjurfors starka och etablerade varumärke brukar vara ett säljargument i sig, säger Daniel Adelsson.

Sven-Erik Kristensen, regionchef för Bjurfors i Göteborg, kommenterar utmärkelserna till Daniel Adelsson och Pernilla Berger.

– Daniel Adelsson och Pernilla Berger är mycket välförtjänta pristagare. De har ett driv som ofta överträffar kundens förväntningar och har år efter år levererat imponerande försäljningssiffror som starkt bidragit till våra framgångar, säger Sven-Erik Kristensen.

För Bjurfors i Göteborg var 2019 ett riktigt succéår. Jämfört med 2018 ökade omsättningen med 12 procent.

– Vi fortsätter att växa och stärka vår position som det största mäklarföretaget i Göteborgsregionen. Det visar att kunderna uppskattar vårt erbjudande med kunniga och drivna mäklare, säger Sven-Erik Kristensen.

Hela listan över årets pristagare
​​
Årets bostadsrättsmäklare: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare: Pernilla Berger, Bjurfors Marstrand
Årets bostadsrättsmäklare, provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare, provision: Pernilla Berger, Bjurfors Marstrand
Årets bostadsrättsmäklare, antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare, antal affärer: Henrik Basmanji och Nils Bäckström, Bjurfors Härryda resp. Bjurfors Halmstad
Årets bostadsrättsmäklare, nöjd kund: Sandra Stals, Bjurfors City
Årets villamäklare, nöjd kund: Fatima Spaho, Bjurfors Torslanda
Årets rookie: Sandra Brunzell, Bjurfors City
Årets kontor: Bjurfors City


Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med cirka 575 medarbetare på 78 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Sven-Erik Kristensen

Sven-Erik Kristensen

Vd Bjurfors Göteborg 031-733 20 18

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige