Gå direkt till innehåll
Niklas Jonasson, David Garrett och Vilhelm Åman
Niklas Jonasson, David Garrett och Vilhelm Åman

Pressmeddelande -

David Garrett tar ett steg upp – blir franchisetagare på Bjurfors Kungsholmen

Bjurfors Kungsholmen går från klarhet till klarhet. De toppar listorna över det bästa säljande mäklarföretaget, har ett föredömligt teamwork på kontoret och nu tar David Garrett ett steg upp och blir franchisetagare. Han kommer därmed att driva verksamheten tillsammans med Vilhelm Åman och Niklas Jonasson.
– Jag är så otroligt stolt och tacksam över den här möjligheten. Jag ser fram emot att både utveckla kontoret tillsammans med Vilhelm och Niklas samt att växa som person. Bjurfors Kungsholmen har gått från att vara något av en doldis till att vara i framkant. Jag ser fram emot att få vara en del av den fortsatta resan, säger David Garrett.

Bjurfors Kungsholmen har varit på en expansiv tillväxtresa de senaste åren. När Vilhelm Åman och Niklas Jonasson tog över ledningen av kontoret och klev in som franchisetagare hösten 2020 fick du leta länge innan du hittade Bjurfors på topplistorna över de bäst presterande mäklarföretagen i stadsdelen.

– Nu, tre år senare, är vi i absoluta toppskiktet och i många av de senaste mätningarna är vi det mäklarföretag som säljer mest här på Kungsholmen, säger Niklas Jonasson.

Nu blir två ledare tre, något som alla ser fram emot.

– Vi valde att erbjuda David den här möjligheten för att vi känner att han kompletterar oss på många plan. Vi kommer väldigt bra överens och ser att David kommer in med ytterligare en infallsvinkel. Han har ett otroligt driv och hög ambition, vilket kommer att leda till tillväxt för hela kontoret. Niklas och jag har arbetat ihop länge och tillhör samma generation av mäklare. David är yngre och bidrar till ett yngre nätverk, vilket är en fördel när vi vill växa framöver. Vi tror att de som arbetar på Bjurfors Kungsholmen, både nu och i framtiden, kommer att uppskatta den dynamiska ledningen där du har ledare med olika erfarenheter, säger Vilhelm Åman.

Ledarskapet på Bjurfors Kungsholmen präglas av inkludering och med ett fokus på att du ska göra det du är absolut bäst på.

–Vi är noga med att inkludera teamet i viktiga beslut, eftersom vi arbetar tätt tillsammans är vi måna om att alla som arbetar här ska känna till förändringar som påverkar deras vardagliga arbete Jag och Niklas har fört dialogen om potentiellt delägarskap med David under en längre period, vilket alla på kontoret redan känt till och stöttat. David är en högpresterande mäklare och det kommer han att få fortsätta vara, nu kommer han också fokusera på att stötta och utveckla resten av teamet i försäljning, förklarar Niklas Jonasson.

Som mäklare fokuserar du gärna på den egna prestationen, som delägare får du ett bredare perspektiv.

–Som franchisetagare blir jag ambassadör för Bjurfors Kungsholmen på ett tydligare sätt. För mig handlar mitt jobb mycket om tillit. Visst, siffror och resultat är också viktigt, men för mig är det så mycket mer. Jag har ju sett Niklas och Vilhelm utveckla kontoret till vad det är idag och är imponerad över vad de åstadkommit. Vi alla tre är verkligen här på Kungsholmen för att stanna, och att få driva kontoret vidare med två så kompetenta ledare är verkligen en dröm som går i uppfyllelse, säger David Garrett.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige