Gå direkt till innehåll
På måndag den 18 juni klipps bandet för ett nytt område i Grytevad i skånska Åstorp.
På måndag den 18 juni klipps bandet för ett nytt område i Grytevad i skånska Åstorp.

Pressmeddelande -

​Byggstart i Nya Grytevad

Nu är det dags för byggstart av sex högklassiga och naturinspirerade enplanshus i Grytevad, Åstorp.

På måndag den 18 juni kl 11.00 klipper Prenadia bandet för ett nytt område i Grytevad. På plats vid byggskylten på Tranegatan kommer projektutvecklare, lokala politiker samt fastighetsmäklare att finnas och presentera projektet över lite dryck och tilltugg.

– Det är jättekul att byggnationen kommer igång. Det kommer bli väldigt ljusa och fina enplanshus med carport och förråd och det bästa av allt är att första inflyttning blir redan till årsskiftet, säger Kirsa Persson på Bjurfors.

Smarta kvadrat

De nya bostäderna byggs av Prenadia Sverige AB och ligger i Åstorps norra delar. Husen i Grytevad har planerats för att utnyttja varje kvadratmeter på bästa sätt.

– Prenadia bygger i traditionella material i en modern form som tillsammans med genomtänkta detaljer ger ett elegant boende. Det kommer bli riktigt trevliga hem här, säger Kirsa Persson.

Mer information

Kirsa Persson, fastighetsmäklare Bjurfors
E-post: kirsa.persson@bjurfors.se
Telefon: 0708-88 00 15

Eric Klüft, fastighetsmäklare Bjurfors
E-post: eric.kluft@bjurfors.se
Telefon: 0701-64 67 32

Ali Arakji, vd Prenadia Sverige AB
E-post: ali@prenadia.se
Telefon: 0739-483844

Chahrour Huhtilainen, Arkitektur + Design AB
E-post: info@aplusd.se
Telefon:042 13 18 00

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har idag cirka 450 medarbetare, och kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Öresundsregionen, Uppsala, Västerås, ÖrebroJönköpingLinköpingHelsingborg, Halmstad, Bohuslän, BåstadFalun, Åre, samt i spanska Barcelona, Torrevieja/Costa Blanca, Marbella, på Mallorca och franska Rivieran.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige