Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

BRF förvärvar fastighet med 23 lägenheter i Solna

Fastigheten Nordan 10 på Fyrgränd 4, Solna är såld. På fastigheten finns en byggnad med 23 lägenheter och 4 affärslokaler. Den uthyrbara arean uppgår till 1 645 m².

- Vi är väldigt nöjda över att lyckats avsluta den här affären, säger Tomas Solberg på Bjurfors Näringsliv, som varit säljarens rådgivare. Självklart fanns ett stort intresse från de boende att förvärva denna typ av fastighet. Anmärkningsvärt är dock att bankerna varit avvaktande till att finansiera en ombildning i en attraktiv närförort till Stockholm till vettiga nivåer, säger Tomas Solberg.

Säljaren är en privat familj. Överlåtelsen skedde via bolag med ett underliggande fastighetsvärde om ca 21 000 kr/m².

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tomas Solberg
Fastighetsmäklare, Bjurfors Näringsliv
Telefon: 08-728 22 84
e-mail: tomas.solberg@bjurfors.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har cirka 370 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen och Åre samt på Gotland och Franska Rivieran. Se även www.bjurfors.se.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige