Gå direkt till innehåll
Den första etappen av Brf Huldas Lycka består av 13 klimatsmarta radhus i två plan och åtta lägenheter, alla med uteplats eller balkong åt sydväst.
Den första etappen av Brf Huldas Lycka består av 13 klimatsmarta radhus i två plan och åtta lägenheter, alla med uteplats eller balkong åt sydväst.

Pressmeddelande -

Bo klimatsmart i Brf Huldas Lycka

Den 24 februari startar Bjurfors försäljningen av bostäderna i Brf Huldas Lycka - ett barnvänligt bostadsområde nära till naturen. Bjurfors har tidigare förmedlat radhusen i systerprojektet Esters Lycka, som väckte ett enormt stort intresse.

Huldas Lycka är ett bostadsområde utvecklat av Götenehus, beläget i Nordtag i Kungälvs kommun. I samma område ligger Esters Lycka, systerprojektet bestående av radhus i bostadsrättsform som stod klart för inflyttning i december 2021. Etapp ett i Huldas Lycka består av 13 klimatsmarta tvåplansradhus samt åtta lägenheter, följt av 24 lägenheter i etapp två.

Hem för en enkel vardag
En bostad från Götenehus innebär ett bekvämt och trivsamt boende med en sund boendemiljö och miljöhänsyn som en självklar grund.
– Vacker natur inpå husknuten, vardagsservice på gång- och cykelavstånd, och enkel pendling till både Kungälv och Göteborg, så beskriver Sara Almroth, projektutvecklare Götenehus, Huldas Lycka.

Säljstart närmar sig
Detta är det tredje projektet som Bjurfors och Götenehus arbetar tillsammans med och båda parter är förväntansfulla inför säljstarten som sker den 24 februari 2022.
– Det ska bli spännande att äntligen få starta försäljningen av bostäderna i Huldas Lycka. Intresset för att bo i Nordtag är stort och det är fantastiskt att få vara med och se hur området växer fram. Området lockar gammal som ung och vi är övertygade om att de välplanerade radhusen och lägenheterna kommer tas emot väl av marknaden, säger Regina Svantesson försäljningschef Bjurfors Nyproduktion Göteborg. Även Götenehus är optimistiska inför säljstarten och hoppas på ett lyckat mottagande:
– Vi på Götenehus ser mycket fram emot säljstarten av Brf Huldas Lycka. Det är ett område med guldläge så vi har höga förväntningar på att de 21 nya hemmen vi skapar i första etappen kommer att uppskattas, säger Sara Almroth.

Inflyttning är planerad till slutet av 2023.


För mer information:

Regina Svantesson, försäljningschef Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 031-761 79 19
E-post: regina.svantesson@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige