Gå direkt till innehåll
Fjorton nya medarbetare till Bjurfors.
Fjorton nya medarbetare till Bjurfors.

Pressmeddelande -

Bjurfors växer – välkomnar fjorton nya medarbetare

I en tid då många i mäklarbranschen ser över sin organisation, väljer Bjurfors att göra tvärt om genom att välkomna fjorton nya medarbetare till sina kontor från Luleå i norr till Malmö i söder. Detta är ett tydligt tecken på företagets fortsatta satsning på att förstärka sin position inom branschen.

Bland de nyanställda finns Rasmus Green, en erfaren fastighetsmäklare och ny franchisetagare hos Bjurfors.

– Jag vill tillhöra ett mäklarföretag som satsar när andra i branschen drar ner och tar ett steg tillbaka, säger Rasmus. Bjurfors erbjuder inte bara en plattform för tillväxt utan också en familjär känsla där alla strävar efter att leverera en förstklassig service till våra kunder.

Fredrik Kullman, vd för Bjurfors Sverige, understryker företagets rekryteringsstrategi:

– Vi har en tydlig strategi för att knyta till oss branschens bästa medarbetare. Genom att välkomna våra nya kollegor stärker vi vår kapacitet att erbjuda personlig och skräddarsydd rådgivning, vilket är kärnan i vår verksamhet. Vi är glada att kunna fortsätta växa och utvecklas tillsammans.

Bjurfors är stolta över att kunna fortsätta sin expansion och ser fram emot de nya möjligheter och perspektiv som de nya teammedlemmarna för med sig.

Vi är nya på Bjurfors:

Alina Ibraimovski, fastighetsmäklare, Vasastan

Amanda Settefelt, fastighetsmäklare, Stenungsund/Tjörn

Christian Cindric, fastighetsmäklare, Malmö öster

Emelie Skjevik, fastighetsmäklare, Lerum

Emma Veesmaa, fastighetsmäklare, Partille

Erika Wenderyd, fastighetsmäklare, Kungsbacka

Fanny Wåhlstedt, fastighetsmäklare, Luleå

Isak Ringkvist, fastighetsmäklare Göteborg city

Rasmus Green, fastighetsmäklare och franchisetagare, Strängnäs

Thilda Gabrielsson, fastighetsmäklare, Göteborg City

Tim Åbergh, fastighetsmäklare, Malmö city

Tova Gille, säljkoordinator Karlstad

Saga Bredahl, fastighetsmäklare, Helsingborg Norr

William Gernandt, fastighetsmäklare, Sollentuna

Författaren genererade texten delvis med AI och har reviderat och redigerat innehållet.

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige