Gå direkt till innehåll
Bjurfors välkomnar 16 nya stjärnor

Pressmeddelande -

Bjurfors välkomnar 16 nya stjärnor

Bjurfors fortsätter att expandera och knyta till sig fler profiler i fastighetsmäklarbranschen. Företaget har välkomnat 16 nya medarbetare de senaste månaderna.

– Vi är otroligt glada att kunna locka till oss kompetenta och ambitiösa fastighetsmäklare och säljkoordinatorer, säger Fredrik Kullman vd Bjurfors Sverige.

Bjurfors grundades 1965 och är ett av Sveriges största och äldsta mäklarföretag. Det finns en tydlig rekryteringsstrategi: Att samla de skickligaste medarbetarna i branschen. Nu har ytterligare en grupp stjärnor anslutit sig till företaget.

– Jag är väldigt stolt över att vi lockar till oss så många människor som brinner för att hjälpa våra kunder med sina bostadsaffärer, förklarar Fredrik Kullman.

Många av kontoren på Bjurfors har rekryterat nya medarbetare för att stärka sin närvaro på orten ytterligare.

– Vi kan konstatera att vi växer på många håll och det finns en stor efterfrågan på våra tjänster. På Bjurfors är vi måna om att stötta våra kunder, vi finns som en partner genom hela bostadskarriären och inte bara vid transaktionen. När vi nu förstärker på flera kontor runt om i landet, från Skellefteå i norr till Malmö i söder, är det ytterligare ett steg i rätt riktning med målet att ta marknadsandelar på alla orter där vi finns, säger Fredrik Kullman.

Som anställd på Bjurfors får du stöd och verktyg för att lyckas med din karriär.

– Vi har ett gediget internt utbildningsprogram där du som medarbetare ständigt får kompetensutveckling. Utöver det stöttas du med vår framgångsrika Bjurforsmetod, generös marknadsföring och coachande ledare, säger Fredrik Kullman.

Vi är nya på Bjurfors:

Annika Rosell, fastighetsmäklare, Kungälv

Arman Davarzan, fastighetsmäklare/partner, Bromma

Drilon Hajdari, fastighetsmäklare, Kristianstad

Ella Waderup, fastighetsmäklare, Malmö

Filippa Lenander, fastighetsmäklare, Uppsala

Joachim Ejderhäll, fastighetsmäklare Skellefteå

Jonathan Léman, fastighetsmäklare, Uppsala

Josefin Andersson, fastighetsmäklare, Kungälv

Katarina Lindvall, fastighetsmäklare/partner, Höllviken

Klas Ekstrand, fastighetsmäklare, Eslöv

Lisa Malmström, fastighetsmäklare, Upplands Väsby

Malin Ahlström, säljkoordinator, Kungsholmen

Milton Nilsson, fastighetsmäklare, Lund

Nicklas Kling, fastighetsmäklare, Kungsholmen

Renée Frisk, fastighetsmäklare, Lund

Sabina H. Persson, fastighetsmäklare, Göteborg

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige