Gå direkt till innehåll
Rasmus Green och Ingrid Gjellan är franchisetagare för Bjurfors Strängnäs.
Rasmus Green och Ingrid Gjellan är franchisetagare för Bjurfors Strängnäs.

Pressmeddelande -

Bjurfors Strängnäs växlar upp - rekryterar ny franchisetagare

Bjurfors kontor i Strängnäs drivs sedan några år tillbaka av Ingrid Gjellan och nu tar kontoret ett steg upp genom att välkomna Rasmus Green som ny franchisetagare.

Vi ser fram emot att fortsätta bygga kontoret tillsammans och fortsatt kunna erbjuda bostadsköpare och säljare i Strängnäs den höga servicenivå som kännetecknar både oss och Bjurfors, säger Ingrid Gjellan.

Efter att ha drivit kontoret själv ser Ingrid Gjellan fram emot att kunna utveckla verksamheten och ta in nya perspektiv genom Rasmus Greens ankomst.

– Jag har länge haft ögonen på Rasmus. Även om han är relativt ny i branschen har han snabbt gett avtryck på Strängnäs bostadsmarknad och har gjort väldigt fina resultat. Rent personlighetsmässigt är vi ganska olika, Rasmus är lugn och analytisk medan jag är kreativ och innovativ. Vi kommer både att kunna komplettera och utveckla varandra, säger Ingrid Gjellan.

Rasmus Green tar vid:

–Det var Ingrids pannben och driv som fick mig att tacka ja till möjligheten att bli franchisetagare, trots att marknaden i Strängnäs vid tillfället var tuff. Jag var först osäker på om jag är redo att axla ansvaret som att vara franchisetagare innebär. Jag blev dock så inspirerad av Ingrid och Bjurfors sätt att lägga i en extra växel och satsa trots att marknaden var tuff. Då kändes valet plötsligt självklart, jag vill såklart tillhöra ett mäklarföretag som satsar när andra i branschen drar ner och tar ett steg tillbaka.

Även om marknadsläget i Strängnäs varit utmanande de senaste åren syns nu några ljusglimtar.

– Jag skulle säga att marknaden är på uppsving. Efter utmanande år, där marknaden gått i stiltje och få bostadsaffärer genomförts ser vi nu att människor vågar börja röra på sig. Det stabiliserade ränteläget och den sjunkande inflationen gör att både köpare och säljare ger sig ut på marknaden igen. Det finns fortfarande ett stort utbud av bostäder ute till försäljning, och affärerna tar längre tid än normalt. Men det behöver inte vara något negativt, med längre ledtider har den som ska köpa en bostad alla möjligheter att ta välgrundade beslut kring sin bostadsaffär, förklarar Ingrid Gjellan.

En av anledningarna till att Bjurfors Strängnäs nu växer är för att kunna utöka möjligheten för kunderna att få ännu mer Bjurfors-service, med ytterligare en mäklare som vill ta kundernas bostadsaffärer ett steg upp.

– Jag brinner för service, redan innan jag blev mäklare arbetade jag i olika serviceyrken inom hotell- och restaurangverksamheten. Jag är rak och ärlig med mina kunder, vilket brukar uppskattas. Jag har till exempel fått flera utmärkelser för att vara den mest trovärdiga och rekommenderade mäklaren i Strängnäs kommun, säger Rasmus Green.

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Om Bjurfors

  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Relaterat innehåll

  Välkommen till Bjurfors!

  Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

  Bjurfors
  Birger Jarlsgatan 2
  114 34 Stockholm
  Sverige