Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Bjurfors Stockholms nya VD en tung rekrytering

Bjurfors har anställt Pontus Kopparberg som ny VD för Bjurfors Stockholm. Han beräknas tillträda sin nya tjänst runt 1 oktober i höst. Nu fokuserar Bjurfors på att ytterligare stärka ställningen i Stockholmsregionen, samtidigt som bolaget expanderar på de orter man har verksamhet idag och dessutom till ytterligare ett antal orter i landet.

Pontus Kopparberg arbetar sedan tre år på Fastighetsbyrån som regionchef för Stockholm samt Utland, där han ansvarar för Fastighetsbyråns satsningar i Spanien. På Fastighetsbyrån ansvarar han idag för drygt 30 kontor och knappt 300 medarbetare. Pontus fick sin mäklarregistrering i början av 90-talet, då han bland annat drev egen mäklarfirma. Under ett antal år på 90- och 00-talet arbetade Pontus med försäljning på olika nivåer bland annat inom telekombranschen. 2007 återvände han till mäklarbranschen.

 – Bjurfors åtnjuter stor respekt i branschen, och har ett starkt varumärke. Jag är imponerad av det arbete som utförs av Bjurfors medarbetare idag, och jag är också övertygad om att potentialen för Bjurfors att växa i Stockholm är stor, säger Pontus Kopparberg.

 – Som ägare är vi självklart mycket glada över att ha gjort en sådan tung rekrytering. Intresset för tjänsten har varit stort, med väldigt många ansökningar. Med Pontus profil känner vi att vi får en person med gedigen kunskap om mäklarbranschen och samtidigt stor erfarenhet från andra branscher, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors.

 – Under de två år som gått sedan vi förvärvade Bjurfors Sverige har vi genomfört ett omfattande och grundligt arbete. Att vi nu anställer en VD i Stockholm är ytterligare en pusselbit som faller på plats. Vår plan ligger fast, och vi är nu rustade att ta nästa steg för att ytterligare stärka vår ställning i Stockholmsregionen. Samtidigt fortsätter vi expandera på de orter där vi är verksamma idag, och till ytterligare ett antal orter i övriga landet, säger Ola Lundqvist, VD Bjurfors Sverige.

 För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mats Ljung, styrelseordförande, Bjurfors Sverige

0708-83 20 50

mats.ljung@bjurfors.se

 

Ola Lundqvist, VD, Bjurfors Sverige

0708-24 52 69

ola.lundqvist@bjurfors.se

 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 350 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Åre, Härjedalen och Bohuslän samt på Gotland och Franska Rivieran. Se även www.bjurfors.se.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige