Gå direkt till innehåll
Från vänster till höger: Petra Gunnarsson, Daniel Samuelsson och Anette Årcén är trion som just nu utgör Bjurfors nystartade mäklarkontor i Kristianstad. Snart blir de fler.
Från vänster till höger: Petra Gunnarsson, Daniel Samuelsson och Anette Årcén är trion som just nu utgör Bjurfors nystartade mäklarkontor i Kristianstad. Snart blir de fler.

Pressmeddelande -

Bjurfors på plats i Kristianstad – planerar redan för nästa steg

Med en tydlig strategi för att ta till vara på synergieffekterna och flyttströmmarna i hela länet etablerar Bjurfors nu kontor i Kristianstad.
– 
Med våra senaste och framgångsrika etableringar i södra och östra delen av Skåne i ryggen är vi fulla av självförtroende. Efterfrågan på vår tjänst ökar hela tiden vilket gör att det nu är läge slå upp portarna i Kristianstad, säger Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne.

Just nu pågår förberedelser och renovering av Bjurfors 19:e mäklarkontor i Skåne. Det är ett nytt, stort kontor som nu växer fram på C4 Shopping i Kristianstad. Planen är att flytta in där under våren 2019. Fram till dess jobbar två mäklare och en kontorskoordinator från ett kontorshotell i närheten.

Fler mäklare på väg in

– Till Kristianstadskontoret har vi hämtat två etablerade mäklare med stor lokalkännedom. Båda bor och har verkat på den lokala marknaden under många år och vi är riktigt glada att kunna rekrytera två så starka profiler i Daniel Samuelsson och Anette Årcén. Tillsammans med Petra Gunnarsson som startar som kontorskoordinator öppnar vi kontoret på C4 Shopping under våren. Ytterligare tre till fyra rekryteringar kommer att presenteras inom kort, säger Mattias Larsson, vd på Bjurfors Skåne.

”Marknadens bästa mäklartjänst”

– Det ska bli otroligt spännande och roligt att få sätta Bjurfors varumärke i Kristianstad. Målsättning är att erbjuda Kristianstadsborna med omnejd marknadens bästa mäklartjänst. Vår lokalkännedom, uppbyggda kontaktnät och nöjda kunder genom många år tillsammans med Bjurfors varumärke ger oss den möjligheten säger Daniel Samuelsson, fastighetsmäklare och områdesansvarig på Bjurfors Kristianstad.

Mer information

Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne
Telefon: 073-920 66 73

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har 72 kontor och där cirka 470 medarbetare. Ni hittar Bjurfors i Stockholm, Göteborg, Skåneregionen, Linköping, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Halmstad, Sundsvall, Luleå, Falun, Åre och Bohuslän samt på franska Rivieran och i Spanien.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige