Gå direkt till innehåll
Mäklarna Pontus Andersson, Linda Friberg och Kattis Prenell har god lokalkännedom i Hässleholm.
Mäklarna Pontus Andersson, Linda Friberg och Kattis Prenell har god lokalkännedom i Hässleholm.

Pressmeddelande -

Bjurfors öppnar sitt 21:a kontor i Skåne

Bjurfors fortsätter sin satsning i Skåne
– Etablerar nytt kontor i Hässleholm


Bjurfors stärker sin position i Skåne. Med en tydlig strategi att ta till vara på synergieffekterna och flyttströmmarna i hela länet etablerar Bjurfors nu kontor i Hässleholm. Totalt har nu Bjurfors 21 kontor i Skåne.

– Med våra senaste och framgångsrika etableringar i Skåne är vi fulla av självförtroende inför etableringen i Hässleholm. I tider då det råder viss osäkerhet på marknaden ser vi att efterfrågan på våra tjänster ökar, vilket gör att det nu är rätt läge att öppna upp i Hässleholm, säger Mattias Larsson, VD Bjurfors Skåne.

Etablering i centrala Hässleholm

– Till kontoret i Hässleholm har vi hämtat tre etablerade och duktiga mäklare med stor lokalkännedom. Alla tre har verkat på den lokala marknaden under lång tid. Vi har rekryterat två starka profiler i Linda Friberg och Kattis Prenell, samt internt från vårt Kristianstadskontor hämtat in Pontus Andersson. Vi startar verksamheten i Hässleholm i slutet på april och väntas presentera ytterligare rekryteringar under sommaren och hösten, säger Mattias Larsson.

– Det ska bli otroligt spännande och roligt att få sätta Bjurfors varumärke i Hässleholm. Målsättning är att erbjuda Hässleholmsborna med omnejd marknadens bästa mäklartjänst. Vår lokalkännedom, uppbyggda kontaktnät och nöjda kunder genom många år tillsammans med Bjurfors varumärke ger oss den möjligheten, säger Linda Friberg, kommande mäklare i Hässleholm.


För ytterligare information kontakta:
Mattias Larsson, VD Bjurfors Skåne
Tel: 040-608 30 21

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige