Gå direkt till innehåll
Här, på Drottninggatan i Helsingborg,  öppnar snart Bjurfors sitt 20:e kontor i Skåne. (Infälld i bild: Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne.)
Här, på Drottninggatan i Helsingborg, öppnar snart Bjurfors sitt 20:e kontor i Skåne. (Infälld i bild: Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne.)

Pressmeddelande -

​Bjurfors öppnar sitt 20:e kontor i Skåne

Bjurfors stärker sin position i Skåne. Med en tydlig strategi för fortsatt tillväxt öppnar nu Bjurfors sitt 20:e kontor i Skåne. Det blir samtidigt kontor nummer två i Helsingborg.

– Med våra senaste framgångsrika etableringar i Skåne i ryggen är vi fulla av självförtroende inför ytterligare en etablering, denna gång återigen riktad mot nordvästra Skåne, säger Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne.

Redan nu, efter fyra år i Helsingborg är Bjurfors marknadsledande och med den positionen är det nu tid att öppna det andra kontoret i staden, för att ytterligare kunna ta till vara den stora efterfrågan på Bjurfors tjänster. I slutet på juni står ett nyrenoverat kontor klart i den norra delen av staden, med adress Drottninggatan 96. Med detta ökar Bjurfors närvaron i bland annat Tågaborg och Pålsjöområdet.

– Vi har stor tilltro till en fortsatt stark bostadsmarknad i Helsingborg, både inom succession och nyproduktion, därav behöver vi bli fler och vårt nya kontor kompletterar vårt nuvarande centrala kontor på Stortorget. Inom kort kommer vi presentera ett antal nya mäklare till vår verksamhet i Helsingborg, detta möjliggörs med den nya etableringen, säger Mattias Larsson.

Mer information

Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne
E-post: mattias.larsson@bjurfors.se
Telefon: 040-608 30 21

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklarföretag med över 500 medarbetare på fler än 75 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Mattias Larsson

Mattias Larsson

VD Bjurfors Skåne 0739-206673

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige