Gå direkt till innehåll
Gabriel Damar och Andreas Rutqvist
Gabriel Damar och Andreas Rutqvist

Pressmeddelande -

Bjurfors öppnar kontor i Hallsberg

Nu slår det expansiva mäklarföretaget upp portarna till sitt senaste kontor, Bjurfors Hallsberg. Det är franchisetagarduon Gabriel Damar och Andreas Rutqvist, som sedan tidigare driver Bjurfors Örebro tillsammans, som nu utökar verksamheten:
–Vi vill förstärka vår närvaro i ett spännande och etablerat område, säger Gabriel Damar.

Gabriel Damar och Andreas Rutqvist har framgångsrikt drivit Bjurfors Örebro sedan 2017. Under 2022 och 2023 har de valt att växla upp och expanderat ytterligare. De har rekryterat flera tunga mäklarnamn till sitt team och nu är det alltså dags för nästa drag: Att öppna Bjurfors Hallsberg.

–Vi har länge arbetat länsövergripande från vårt kontor i centrala Örebro. Nu väljer vi att öppna ett lokalt kontor i Hallsberg för att få en oslagbar kännedom om den lokala marknaden och kunna knyta kontakt med alla som bor här i området på ett bättre sätt, förklarar Andreas Rutqvist.

Kontoret, som ligger centralt på Västra Storgatan 4, välkomnar alla som är nyfikna på bostadsmarknaden och som är intresserade av att sälja sin bostad.

–Även om du inte går i säljtankar här och nu rekommenderar vi dig ändå att besöka oss. Vi på Bjurfors erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad. Det är ett sätt för dig att lära känna oss och samtidigt förstå hur bostadsmarknaden och värdet på din bostad ser ut just nu, säger Gabriel Damar.

Under det senaste året har Sveriges bostadsmarknad förändrats. Pandemins rekordsiffror har bytts ut till en långsammare marknad med lägre priser. Det är viktigare nu än någonsin att välja rätt mäklare och förstå sitt utgångsläge och sin lokala marknad.

–Bostadsmarknaden i Hallsberg har haft en stabil uppgång i många år och den ser fortfarande positiv ut, även om vi inte ser samma utveckling som tidigare. Marknaden i Hallsberg skiljer sig lite ifrån bostadsmarknaden på större orter, både i beteende hos köpare och prisnivå på bostäder. Då prisnivåerna, generellt sett, är lägre i Hallsberg med omnejd jämfört med Örebro så är man inte lika sårbar i en räntehöjning då lånebilden är lägre. Vi har märkt att många därför öppnat upp för möjligheten att flytta en liten bit från storstaden för att få mer för pengarna, speciellt i dessa tider, säger fastighetsmäklare Marcus Bergdahl.

Marcus Bergdahl är kontorsansvarig i Hallsberg och det kommer främst vara han som hjälper Hallsbergborna att båda köpa och sälja bostäder. Han har drivit kontoret på samma adress de senaste åren, men under annat varumärke, och är därför välkänd på bostadsmarknaden i Hallsberg.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige