Gå direkt till innehåll
Nina Kaewsit, Therese Backman och Marie Östling - Bjurfors Luleå
Nina Kaewsit, Therese Backman och Marie Östling - Bjurfors Luleå

Pressmeddelande -

Bjurfors öppnar i Luleå

I början av december öppnas portarna för fastighetsmäklaren Bjurfors nya kontor på Smedjegatan 10 i Luleå. Kontoret kommer att drivas av Marie Östling, Nina Kaewsit, och Therese Backman som tillsammans har 20 års erfarenhet i mäklarbranschen. Och deras ambitioner är väldigt högt ställda.

– Vi är helt säkra på att vi kan leverera en helt ny nivå på hur fastighetsmäkleri bedrivs i Luleå, säger Therese Backman.

Nina Kaewsit tillägger:

– Bjurfors står för premium genom hela säljprocessen och vi tre delar synen på hur oerhört viktigt det är med just hög service och kvalitet, säger Marie Östling.

Mäklarna på det nya Luleå-kontoret har toppat listorna över de mest rekommenderade mäklarna i Luleå de senaste åren[1]. Något som inte gått Bjurfors förbi.

– Vi har länge ansett att marknaden i Luleå är intressant, men vi har varit måna om att kunna rekrytera de absolut bästa mäklarna i området. Därför är vi extra glada över att Marie, Nina och Therese har valt att börja jobba tillsammans med oss, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors

Enligt Marie Östling, Nina Kaewsit, och Therese Backman är det extra glädjande att kunna starta Bjurfors Luleå tillsammans.

– Bostadsmarknaden är inne i en tuff fas just nu, men vi har alla samma inställning att vi man alltid är proaktiva och ger det lilla extra så att alla kunder får den service de förtjänar. Den inställningen kan göra hela skillnaden i en affär oavsett om man är köpare, säljare eller spekulant, säger Nina Kaewsit.

För ytterligare information, kontakta:Marie Östling, fastighetsmäklare/franchisetagare Bjurfors Luleå
E-post: marie.ostling@bjurfors.se
Telefon: 070-980 44 22

Nina Kaewsit, fastighetsmäklare/franchisetagare Bjurfors Luleå
E-post: nina.kaewsit@bjurfors.se
Telefon: 070-590 11 22

Therese Backman, fastighetsmäklare/franchisetagare Bjurfors Luleå
E-post: therese.backman@bjurfors.se
Telefon: 070-980 77 22

Fredrik Kullman, vd Bjurfors
E-post: fredrik.kullman@bjurfors.se
Telefon: 073-257 56 86

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har idag cirka 450 medarbetare, och kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Öresundsregionen, Uppsala, Västerås, ÖrebroJönköpingLinköpingHelsingborg, Halmstad, Bohuslän, BåstadFalun, Åre, samt i spanska Barcelona, Torrevieja/Costa Blanca, Marbella, på Mallorca och franska Rivieran.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige