Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Bjurfors Näringsliv utökar verksamheten och rekryterar två lokaluthyrare

Bjurfors Näringsliv etablerar sig på lokalmarknaden och rekryterar Susanne Askvall och Tim Ringdahl, två erfarna lokalmäklare inom uthyrning och förmedling av lokaler.

- Affärsområdet lokaler är en naturlig gren för oss på Bjurfors Näringsliv att verka inom. Många av våra uppdragsgivare sitter på tomma lokaler och kan höja värdet på sin fastighet innan försäljning genom att hyra ut vakanta ytor. För att tillgodose våra kunders behov breddar vi nu verksamheten med två lokalmäklare och bemannar med två etablerade namn, säger Patrik Ageman på Bjurfors Näringsliv.

- Det ska bli väldigt spännande och roligt att arbeta i ett starkt team under ett väletablerat varumärke. Jag ser fram emot att vara med och utveckla lokalverksamheten ytterligare, säger Susanne. Susanne har bred erfarenhet som uthyrare och lokalförmedlare och kommer närmast från fastighetskonsultbolaget CB Commercial.


Tim Ringdahl kommer även han från CB Commercial där han främst arbetat med uthyrning av kontors- och industrilokaler.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Patrik Ageman, Bjurfors Näringsliv, 08-728 22 87, patrik.ageman@bjurfors.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 350 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen och Åre samt på Gotland och Franska Rivieran. Se även www.bjurfors.se.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige