Gå direkt till innehåll
Bjurfors Näringsliv förstärker i Öresundsregionen

Pressmeddelande -

Bjurfors Näringsliv förstärker i Öresundsregionen

Bjurfors är glada för att kunna välkomna Mikael Ekman, som har en mångårig och bred erfarenhet av Öresundsmarknaden, både inom privatmarknad och kommersiellt. Mikael har jobbat i olika roller under sin mäklarkarriär som fastighetsmäklare, franschistagare och kontorschef sedan starten 1994. Han har även haft många styrelseuppdrag genom åren. Mikael kommer senast från en tjänst som butiksansvarig fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling och tar nu nästa steg i sin karriär genom att ansluta sig till Bjurfors Näringsliv.

-Det ska bli jättespännande att få ägna mig helhjärtat åt Näringsliv och att utveckla den delen tillsammans med mina nya kollegor på Bjurfors, säger Mikael Ekman.

Satsningen på Bjurfors Näringsliv är en vidareutveckling av ett affärsområde där Bjurfors varit aktiv sedan mitten av 1980-talet. Verksamheten är inriktad mot konsulttjänster inom den kommersiella fastighetssektorn, såsom rådgivning, förmedling, uthyrning samt ombildningstjänster.

-Det är bra för vår fortsatta expansion att vi har hittat en erfaren och välrenommerad mäklare som kan stärka vår organisation ytterligare, säger Torbjörn Persson på Bjurfors Näringsliv i Öresundsregionen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Torbjörn Persson, Bjurfors Näringsliv

040-608 38 81

torbjorn.persson@bjurfors.se


Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har cirka 370 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Helsingborg, Halmstad, Bohuslän, Båstad och Åre, i spanska Barcelona, Torrevieja/Costa Blanca och Marbella samt på franska Rivieran. Se ävenwww.bjurfors.se.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige