Gå direkt till innehåll
Bjurfors Mölndal är vinnare av utmärkelsen Årets Bjurforskontor 2023, här flankerade av Mats Ljung, ägare (t.v.) och Sven-Erik Kristensen, vd (t.h.).
Bjurfors Mölndal är vinnare av utmärkelsen Årets Bjurforskontor 2023, här flankerade av Mats Ljung, ägare (t.v.) och Sven-Erik Kristensen, vd (t.h.).

Pressmeddelande -

Bjurfors Mölndal är stolta vinnare av Årets kontor

Bjurfors Mölndal har vunnit utmärkelsen Årets Bjurforskontor 2023, för andra året i rad. Utmärkelsen baseras på både affärsresultat och kundnöjdhet och är ett erkännande av kontorets höga engagemang och yrkesskicklighet.

Den prestigefyllda utmärkelsen delades ut vid företagets årliga kick-off och gala den 2 februari på Jacy'z, där Bjurfors Mölndal triumferade i konkurrens med drygt 85 andra kontor inom Bjurfors Sverige.

För att komma ifråga för utmärkelsen behöver ett kontor leverera både affärsresultat och kundnöjdhet på toppnivå. Vinsten är ett erkännande av Bjurfors Mölndals engagemang för att leverera exceptionell kundservice och maximera värden för sina kunder. Imponerande nog är det dessutom andra året i rad och tredje gången på fyra år som kontoret tar hem utmärkelsen.

Engagemang, långa relationer och lyckade bostadsaffärer

– Att vinna Årets Bjurforskontor är en bekräftelse på det hårda arbete och engagemang som varje medlem av vårt team bidrar med varje dag, säger Daniel Adelsson, franchisetagare på Bjurfors Mölndal och även själv en av Sveriges mest prisade mäklare. Vårt engagemang och Bjurfors starka varumärke är en vinnande kombination. Vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar, bygga långsiktiga relationer och leverera lyckade bostadsaffärer. Denna utmärkelse visar att vi gör just det, och vi är oerhört stolta och glada över vinsten.

Hög omsättning och nöjda kunder

Sven-Erik Kristensen, vd för Bjurfors i Väst, kommenterar Årets Bjurforskontor 2023:

– Bjurfors Mölndal imponerar och fortsätter att sätta standarden för fastighetsbranschen. De har dominerat sin marknad under flera år och arbetar dedikerat tillsammans för att ständigt utvecklas och nå nya framgångar. De är alltid Ett steg upp – ett team som framgångsrikt kombinerar hög omsättning med hög kundnöjdhet, allt med maximalt engagemang. De är verkligen väl värda utmärkelsen!


Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Robin Gelinder, Uppsala
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer – Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Henrik Björnbäck, Hisingen
Årets kontor – Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Gabriel Rolland Andersson, Helsingborg Norr
Årets mäklare Nyproduktion – Thomas Rylander, Örebro
Årets mäklare Näringsliv – Tommy Håkansson, Näringsliv Väst
Årets mäklare Real Estate – Annelie Hedlund, Torrevieja
Årets tipsare Internt– Anna Helsing, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare SEB – Anders Nilsson, Malmö City

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Sven-Erik Kristensen

Sven-Erik Kristensen

Vd Bjurfors Göteborg 031-733 20 18

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige