Gå direkt till innehåll
Bjurfors Luleå
Bjurfors Luleå

Pressmeddelande -

Bjurfors Luleå återigen Årets Bjurforskontor i sin region

För andra året i rad utses Bjurfors Luleå till Årets Kontor för Bjurfors region Stockholm, Norr och Sydost.

– Vi är så otroligt stolta över att återigen få den här utmärkelsen, säger Nina Kaewsit.

Bjurfors Luleå grundades av Nina Kaewsit, Therese Backman och Marie Östling och har sedan start varit ett starkt mäklarkontor att räkna med. Under de senaste åren har de befäst sin position som marknadsledande i Luleå, 2023 är fjärde året på rad som de förmedlade flest bostäder i kommunen. Nu är de också bäst igen i hela sin region Stockholm, Norr och Sydost som består av 34 kontor.

– När vi vann förra året var vi i total chock, eftersom vi inte hade några förväntningar på att vinna. I år var vi mer nervösa, vi visste att vi låg bra till men konkurrensen är stenhård. Vi blev otroligt glada att vi vann i år igen, säger Therese Backman.

Bjurfors Luleå, som består av åtta medarbetare, har en tydlig drivkraft att låta hjärtat styra. De är ett sammansvetsat gäng som stöttar varandra.

–Vår framgång ligger i vårt teamwork, att vi har hjärtat i våra affärer och vi har ett gemensamt, utpräglat arbetssätt som säkerställer kvalitet och nöjda kunder, förklarar Marie Östling.

Efter flera framgångsrika år, hur ser planerna för 2024 ut?

– Vi vill bibehålla vår starka marknadsposition genom att fortsätta vara en uppskattad aktör som Luleåborna vill anlita. Vi lägger stor vikt vid rekrytering och ser fram emot att vår nya mäklare Fanny ska börja hos oss och få en fin start. Vår klippa och säljkoordinator Johanna ska gå på föräldraledighet och lämnar över facklan till vår blivande stjärnkoordinator Madelene, säger Nina Kaewsit.

Christina Henriksson, regionchef Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost, om kontorets utmärkelse:

–Bjurfors Luleå har verkligen gått från klarhet till klarhet. De har lyckats med att ha enskilt högpresterande mäklare och supporterande administration som också prioriterar och stöttar varandra i gemensam framgång. En väldigt välförtjänt seger för hela kontoret!

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige