Gå direkt till innehåll
Bjurfors lanserar fristående homestylingföretag

Pressmeddelande -

Bjurfors lanserar fristående homestylingföretag

Nu tar mäklarbyrån Bjurfors i Öresundsregionen sitt homestylingerbjudande till en ny nivå genom att lansera Bjurfors Home, ett Malmöbaserat företag som skall hjälpa säljare att öka värdet på sina bostäder inför försäljning.

- Satsningen baseras på en kraftigt ökad efterfrågan i vår region; att homestyla inför en försäljning har idag blivit mer eller mindre en självklarhet. Det räcker inte längre att lägga citroner i en skål och köpa färska snittblommor; en lyckad homestyling ska beröra exakt rätt målgrupp och skapa starka drömmar om ett bra liv i just den bostaden. Om du tidigare vann på att styla så förlorar du idag snarare på att inte göra det, säger Ola Lundqvist, vd på Bjurfors i Öresundsregionen.

- Vi kan se en direkt koppling mellan professionellt homestylade bostäder och ökad trafik både på webbplatser och till visningarna. Generellt säljs dessa bostäder också snabbare och till betydligt högre priser än de ostylade bostäderna, säger Ola Lundqvist.

Bjurfors Home drivs av inredningsexperterna Isabell Andén och Petra Jensen. Isabell har arbetat som homestylingsexpert i många år och hennes omtalade inredningsstil har uppmärksammats i media både nationellt och internationellt. Petra Jensen har arbetat med färg och form i tjugo år – de senaste åren som inredare och då främst inför försäljning av bostäder.

- Vår uppgift är att berätta den unika historien om en specifik bostad så att vi lockar en bred men väldefinierad målgrupp – dels under visningen men också inför den så att fler spekulanter kommer. Genom att skala av och renodla det som finns kan vi upptäcka fördelar med en bostad som inte ens den som säljer visste fanns, säger Petra Jensen.

Bjurfors Home erbjuder tre huvudtjänster: konsultation, fotostyling och/eller homestyling. Under en konsultation får säljaren övergripande råd kring allt från belysning till möblering för att maximera bostadens potential. Fotostyling är en tjänst för bostadssäljare som har bra koll på sin inredning men som vill ha hjälp med en sista slutfinish inför fotografering. Homestylingtjänsten är för dem som antingen säljer en tom bostad som behöver inredas eller för dem som säljer en möblerad bostad och vill nå en bredare målgrupp genom styling.

För mer information, sewww.bjurfors.se/home

Eller kontakta:

Ola Lundqvist, vd på Bjurfors i Öresundsregionen, ola.lundqvist@bjurfors.se, 040-608 30 04

Petra Jensen, Inredningsstylist på Bjurfors Home, petra.jensen@bjurfors.se, 040-608 30 28

Isabell Andén, Inredningsstylist, isabell.anden@bjurfors.se, 040-608 30 54

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har idag cirka 430 medarbetare, och kontor i Stockholm, Göteborg, Öresundsregionen, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Åre, i spanska Barcelona, Torrevieja/Costa Blanca och Marbella samt på franska Rivieran. Se även www.bjurfors.se.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige