Gå direkt till innehåll
Bjurfors i samarbete med OBOS Kärnhem – ska sälja 25 bostäder i Helsingborg

Pressmeddelande -

Bjurfors i samarbete med OBOS Kärnhem – ska sälja 25 bostäder i Helsingborg

Bjurfors Nyproduktion har tecknat samarbetsavtal med OBOS Kärnhem för försäljningen av 25 bostadsrätter vid Maria Station, Helsingborg. Projektet Vårglimten säljstartar i slutet av november 2019 och våren 2022 beräknas lägenheterna att stå klara för inflyttning.

– Vi har i dagarna börjat annonsera projektet och det har väckt stort intresse inför säljstarten. Vi är stolta att få förtroende att förmedla ett så väl genomtänkt boende, från materialval till planlösningar säger Eric Klüft på Bjurfors, som tillsammans med Kirsa Persson ansvarar för försäljningen.

Förutom att Maria Station blir ett epicenter för bra kommunikation, service och skolor så får köparna i projektet riktigt fina bostäder att flytta in till.

Mer information

Eric Klüft, fastighetsmäklare/projektledare Bjurfors Nyproduktion Skåne
Telefon: 0701-64 67 32
E-post: eric.kluft@bjurfors.se

Kirsa Persson, fastighetsmäklare/projektledare Bjurfors Nyproduktion Skåne
Telefon: 042- 611 41 03
E-post: kirsa.persson@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Ola Lundqvist

Ola Lundqvist

Ägare Bjurfors Sverige Styrelseordförande Bjurfors Skåne, Fastighetsmäklare, Ledamot Mäklarsamfundet 040-608 30 04
Mats Ljung

Mats Ljung

Ägare och styrelseordförande Bjurfors Sverige Ägare och styrelseordförande Bjurfors Göteborg. 031-733 20 12

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige