Gå direkt till innehåll
Från vänster i bild: Moa Persson, Linda Friberg, Kattis Prenell, Per Ekvall Jangvert, Philip Nilsson och Pontus Andersson.
Från vänster i bild: Moa Persson, Linda Friberg, Kattis Prenell, Per Ekvall Jangvert, Philip Nilsson och Pontus Andersson.

Pressmeddelande -

Bjurfors Hässleholm fortsätter sin tillväxt

Mäklarföretaget Bjurfors är sedan länge väl etablerat i Skåne, och det var med en tydlig strategi att ta vara på synergieffekterna och flyttströmmarna i länet som Bjurfors under 2020 etablerade sig i Hässleholm. Målsättningen var att erbjuda Hässleholmsborna marknadens bästa mäklartjänst och nu, knappa två år senare skulle man kunna påstå att företaget fått en lyckad start, med 20% av kommunens försäljningar de senaste 12 månaderna.


Bjurfors marknadsandelar har fortsatt att växa månad för månad och företaget hoppas på att nå nya höjder med sin senaste rekrytering.

Ny stjärna i teamet
Sedan januari består mäklarteamet på Hässleholmskontoret av fyra mäklare och en koordinator. Philip Nilsson är nyast gruppen - en driven och engagerad fastighetsmäklare som tidigare har förmedlat fastigheter i kommunen under ett annat varumärke.

– För mig var det ett enkelt beslut att börja jobba hos Bjurfors, när möjligheten dök upp. Jag tycker att det märks tydligt att det finns en genomtänkt plan i sättet företaget arbetar på, och att ha lyckats etablera sig i toppen på marknaden på kort tid är imponerande. Bjurfors koncept passar mitt sätt att mäkla perfekt, och dessutom är det en ynnest att få tillhöra ett framgångsrikt företag, säger Philip Nilsson, fastighetsmäklare Bjurfors Hässleholm.

Tillväxtresan fortsätter
Per Ekvall Jangvert är försäljningschef Bjurfors Skåne, och han ser kontoret fortsätta sin tillväxtresa i samma uppåtgående riktning.

– Jag är otroligt stolt över den fina utvecklingen vi haft sedan öppning, och jag vill rikta ett stort tack till Linda, Kattis, Pontus och Moa för sina fantastiska insatser under de här två åren. Med Philip i gruppen kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa och vi ser fram emot att hjälpa ännu fler kunder i deras bostadskarriärer framöver, säger Per Ekvall Jangvert.

För mer information:

Per Ekvall Jangvert, försäljningschef Bjurfors Skåne
Telefon: 0701-64 67 17
Mejl: per.ekvall@bjurfors.se

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige