Gå direkt till innehåll
Bjurfors gör kunderna helnöjda trots fallande marknad

Pressmeddelande -

Bjurfors gör kunderna helnöjda trots fallande marknad

Under 2011 föll priserna på både villa (- 4 %) och bostadsrätt (- 1 %) i hela landet. Trots detta har Bjurfors kunder blivit nöjdare när det gäller vilket pris villan/lägenheten såldes för.

Sedan 2007 då Bjurfors började mäta kundnöjdhet med hjälp av ScandInfos verktyg NöjdKund, har andelen mycket nöjda kunder ständigt ökat. Kundnöjdhet hos Bjurfors handlar om att både säljare och köpare ska bli mycket nöjda.

- Bjurfors är en av våra mest framgångsrika kunder när det gäller att verkligen omsätta information till handling, säger Eva Hauge, kundansvarig för Bjurfors på ScandInfo Marketing Research. Det handlar inte om att bara mäta utan också att göra något med informationen för att kunderna ska bli ännu mer nöjda, fortsätter Eva.

- Vi har varit snabba på att anpassa oss och lärt oss att göra rätt värdering på en marknad som ständigt förändras, berättar Ola Lundqvist, VD Bjurfors Sverige. Våra mäklare är duktiga på att arbeta med information till säljarna vilket handlar om att ge kunden rätt förväntningar gällande prissättning, försäljningstid och antal visningar. Det är bättre att vara realistisk redan vid första samtalet än att bli tvungen att göra säljaren besviken senare. Hade inte mäklarna anpassat sig efter marknaden så som de har gjort under 2011, hade det slagit hårt på kundnöjdheten, avslutar Ola Lundqvist.

För mer information:

Eva Hauge, Kundansvarig för Bjurfors på ScandInfo Marketing Research
Tel: 031 – 743 44 24/0707-144 005
Mail: eva.hauge@scandinfo.se
http://www.scandinfo.se

Ola Lundqvist, VD Bjurfors Sverige
Tel: 040-608 30 04
Mail: ola.lundqvist@bjurfors.se
http://www.bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om ScandInfo
ScandInfo är ett av Sveriges ledande marknadsundersökningsföretag inom kundtillfredsställelse och varumärkesutveckling. Företaget fokuserar på att göra lösningar där marknadsinformation blir till konkreta verktyg för att nå uppsatta mål. Scandinfo vänder sig till företag som har stor tilltro till värdet av starka varumärken och nöjda kunder.

Om Bjurfors
Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 350 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen och Åre samt på Gotland och Franska Rivieran. Se även www.bjurfors.se.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige