Gå direkt till innehåll
Med målsättningen att erbjuda Eslövsborna marknadens bästa mäklartjänst öppnar nu Bjurfors upp ett nytt kontor i Eslöv.
Med målsättningen att erbjuda Eslövsborna marknadens bästa mäklartjänst öppnar nu Bjurfors upp ett nytt kontor i Eslöv.

Pressmeddelande -

Bjurfors fortsätter sin satsning i Skåne – etablerar nytt kontor i Eslöv

Bjurfors stärker sin position i Skåne. Med en tydlig strategi att ta vara på synergieffekterna och flyttströmmarna i hela länet etablerar Bjurfors kontor i Eslöv. Totalt har nu Bjurfors 22 kontor i Skåne.

– Med våra senaste och framgångsrika etableringar i Skåne är vi fyllda av självförtroende inför vår nya etablering. Likt många andra skånska kommuner har bostadsmarknaden gått starkt i Eslöv och efterfrågan på våra tjänster ökar, vilket gör att det nu är rätt läge att öppna i Eslöv, säger Mattias Larsson vd Bjurfors Skåne.

Etablering i centrala Eslöv
– Till kontoret i Eslöv har vi hämtat två erfarna och duktiga mäklare med stor lokalkännedom. Vi har rekryterat Kujtim Matarova från en lokal konkurrent samt internt från vårt Höörkontor hämtat in Fredrik Westesson som tidigare haft Eslöv som fokusområde men utgått från Höör. Vi startar verksamheten i Eslöv i mitten av november och väntas presentera ytterligare rekryteringar under vintern, säger Mattias Larsson.

– Det ska bli otroligt spännande och roligt att få sätta Bjurfors varumärke i Eslöv. Målsättningen är att erbjuda Eslövsborna marknadens bästa mäklartjänst. Vår lokalkännedom, uppbyggda kontaktnät och nöjda kunder under flera år tillsammans med Bjurfors varumärke ger oss den möjligheten, säger Kujtim Matarova, kommande mäklare hos Bjurfors i Eslöv.

Bjurfors Eslöv
På bild: Fredrik Westesson och Kujtim Matarova som tillsammans öppnar Bjurfors kontor i Eslöv.

För mer information:

Mattias Larsson, vd Bjurfors Skåne
Telefon: 0739-20 66 73
E-post: mattias.larsson@bjurfors.se 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige