Gå direkt till innehåll
Mäklarseptetten som förstärker Bjurfors i Malmö, Helsingborg, Lund, och Ystad.
Mäklarseptetten som förstärker Bjurfors i Malmö, Helsingborg, Lund, och Ystad.

Pressmeddelande -

Bjurfors förstärker med åtta nya mäklare i Skåne

Bjurfors starka tillväxt i Skåne fortsätter. Under sommaren och början av hösten kommer minst åtta nya fastighetsmäklare ansluta till Bjurfors kontor i Malmö, Helsingborg, Höör, Simrishamn och Ystad. 

  • Karl Fransson och Ebba Svensson har båda varit trainee på Bjurfors och tar nu steget upp till fastighetsmäklare på Bjurfors huvudkontor på Dockan i Malmö.
  • Dimitris Kotanidis kommer även han från vårt traineeprogram och kommer att ansluta sig till vårt framgångsrika mäklarteam på Limhamn där han ska bli ledande på bostadsrätter.
  • Ebba Persson har under hela sin studietid jobbat extra på Bjurfors. När hon nu börjar mäklar blir det från Bjurfors city-kontor i Helsingborg.
  • Hugo Rossander börjar efter avslutad traineeperiod mäklarkarriären på Bjurfors Helsingborg Norr. 
  • Rebecca Hellwer tar nu plats som fastighetsmäklare hos Bjurfors i sin hemkommun Lund.
  • Emelie Falkman byter Fastighetsbyrån mot Bjurfors och förstärker i augusti vårt team i Ystad.
  • Amanda Andersson börjar på Bjurfors kontor i Ystad i augusti. Amanda har gjort trainee på Bjurfors och tar i höst steget upp och blir fastighetsmäklare.

– Vi är fantastiskt glada att kunna välkomna dessa åtta stjärnor som fastighetsmäklare på Bjurfors. Var och en kommer starkt att bidra till vår fortsatta ambition att växa och ta ytterligare marknadsandelar i Skåne, säger Caroline Stark, försäljningschef Bjurfors Skåne.

Mer information

Caroline Stark, försäljningschef Bjurfors Skåne
Telefon: 0701-64 67 21
E-post: caroline.stark@bjurfors.se

Per Ekvall Jangvert, försäljningschef Bjurfors Skåne
Telefon: 0701-64 67 17
E-post: per.ekvall@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige