Gå direkt till innehåll
Bjurfors förmedlar nyproducerade bostäder i Slottshusen

Pressmeddelande -

Bjurfors förmedlar nyproducerade bostäder i Slottshusen

Riksbyggen väljer Bjurfors Nyproduktion för att förmedla den sista etappen i populära Kv. Slottshusen, Malmö. Totalt innefattar etappen de 64 bostäderna i Brf. Skeppskajen som ligger i fastigheten Tampen.
- Det är otroligt roligt att vi återigen får förtroendet att samarbeta med Riksbyggen. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Malmöbor moderna lägenheter invid vattnet, säger Conny Knutsson, fastighetsmäklare på Bjurfors.

Brf. Skeppskajen kommer att erbjuda lägenheter på 1-6 rum och kök, utspridda över åtta våningar. Byggnaden ligger i hörnet Citadellsvägen och Skeppsgatan, precis invid kajen. Alla lägenheter har minst en balkong, terrass eller uteplats. Den som köper lägenheten högst upp kan njuta av utsikten från sin 67 kvadratmeter stora takterrass.

-Den som väljer att köpa sitt nya boende här kommer att få bo i en bekväm och välplanerad lägenhet, med närhet till det mesta. Runt hörnet finns vattnet och en bit bort hittar du stranden Ribban. Dessutom är det inte långt till restauranger, caféer och butiker, säger Conny Knutsson.

Riksbyggen har utsett Bjurfors Nyproduktion till att  ansvara och genomföra förmedling av bostäderna, som ett led i försäljningsprocessen.

-Vi är stolta över att få det här uppdraget. Med vår starka position och vår kunskap inom att förmedla nyproducerade bostäder är vi säkra på att göra både kunderna och Riksbyggen nöjda. Vi har sedan tidigare ett bra samarbete eftersom Bjurfors också fick äran att förmedla Brf. NEO Davidshall och det med ett mycket gott resultat. Vi tror att den lyckade försäljningen är anledningen till att vi får ett förnyat förtroende, säger Eric Swahn, försäljningschef för Bjurfors Nyproduktion.

För mer information om projektet, kontakta Conny Knutsson, tel nr 040-608 30 12. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige