Gå direkt till innehåll
​På Föreningsgatan 18 i Göteborg byggs elva kvadratsmarta och möblerade lägenheter i studiostil.
​På Föreningsgatan 18 i Göteborg byggs elva kvadratsmarta och möblerade lägenheter i studiostil.

Pressmeddelande -

Bjurfors förmedlar citystudios i Vasastaden, Göteborg

På Föreningsgatan 18 byggs elva kvadratsmarta och möblerade lägenheter i studiostil. Bjurfors har fått förtroendet att förmedla dessa citystudios som kommer att präglas av genomtänkta materialval och ett unikt inredningskoncept.

Fastighetsmäklarbolaget Bjurfors har av Brf Askungen 1 fått förtroendet att förmedla elva moderna citystudios på en lugn adress i Vasastaden. Bostäderna kommer att säljas möblerade med ett unikt inredningskoncept från Compact Living Store.

– Vi är oerhört stolta att återigen få förtroendet från en av innerstadens största bostadsrättsföreningar att hjälpa till när lokaler skall byggas om till snygga bostäder. Vi är mycket förväntansfulla och ser fram emot att visa upp slutprodukten för Bjurfors kunder, säger Jonas Rutberg, fastighetsmäklare hos Bjurfors.

Bostäderna byggs i en genomtänkt studiostil med fokus på kreativa lösningar. Bostäderna säljs med ett unikt möbelkoncept signerat Compact Living Store. Michael Sandblom företräder möbelkonceptet som nu tar ett kliv in på Göteborgsmarknaden.

– Med hjälp av Bjurfors starka spekulantnätverk och upparbetade strategi så ser vi fram emot att nå ut på marknaden med detta spännande projekt mitt i stan. På 30-50 kvadratmeter kommer köparna att erbjudas ett fullutrustat kök med matbord, rymligt vardagsrum med soffa och soffbord som inom ett par minuter kan bli en matsal med 10-12 sittande gäster. När det är dags att sova fälls sängen ned från väggen och soffgruppen blir ett sovrum. Detta motsvarar 15-20 kvadratmeter mer i funktion, säger Michael Sandblom.

Försäljning av bostäderna kommer ske via Bjurfors med start under april 2020. Inflyttning kommer ske löpande under våren.

För ytterligare information kontakta:
Jonas Rutberg, fastighetsmäklare Bjurfors
Telefon: 0708-46 83 62
E-post: jonas.rutberg@bjurfors.se

Sven-Erik Kristensen, regionchef Bjurfors Göteborg
Telefon: 070-883 20 53
E-post: sven-erik.kristensen@bjurfors.se

Michael Sandblom, kontaktperson Compact Living Store
Telefon: 0708-87 07 00
E-post: michael.sandblom@smartrooms.se

Om Compact Living Store
Stockholmsbaserade Compact Living Store har ett totalkoncept för kvadratsmart boende. Den ökande urbanisering kräver kreativa bostadsytor som optimeras och utnyttjas maximalt. I samarbete med Brf Askungen 1 gör nu Compact Living Store sitt första bostadsprojekt i Göteborg efter flera framgångsrika projekt i Stockholm och Malmö.

Om Brf Askungen 1
Brf Askungen 1 förvärvade tomträtten Vasastaden 14:2 år 2002. Föreningen består i dagsläget av 204 lägenheter (varav 20 hyresrätter). Föreningen har adresser på Föreningsgatan, Karl Gustavsgatan, Thorildsgatan och Viktoriagatan. För mer information om föreningen vänligen se deras hemsida: www.brfaskungen1.se, alternativt kontakta någon i deras styrelse eller se senaste årsredovisningar.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige