Gå direkt till innehåll
Christina Henriksson, regionchef Stockholm, Norr och Sydost.
Christina Henriksson, regionchef Stockholm, Norr och Sydost.

Pressmeddelande -

Bjurfors expanderar i Gävle – etablerar sitt karriärprogram för mäklarstudenter

Bjurfors expanderar i studentstaden Gävle, för att kunna erbjuda en unik möjlighet för fastighetsmäklarstudenter. Genom Bjurfors kan studenter kombinera sina teoretiska studier med ett avlönat karriärprogram som ger praktisk erfarenhet av yrket, allt för att vara flygfärdig mäklare när utbildningen är avslutad.

– Det här är ett koncept som vi har arbetat med sedan 2006 år på andra studentorter i Sverige. Vi är oerhört glada över att nu kunna erbjuda fler mäklarstudenter den här möjligheten, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

Att det blir en etablering i Gävle är ingen slump.

Vårt karriärprogram i södra och västra Sverige har varit oerhört framgångsrikt, och unikt i sitt slag. Idag stöttar våra innesäljare verksamheten genom att etablera och följa upp relationer med 50 000 kunder varje år, vilket bygger på och håller vårt unika kundregister uppdaterat. Som student får du en stabil grund att stå på inför din karriär. Du får praktisk erfarenhet, inkomst under studietiden och du bygger ett värdefullt kontaktnät inför framtiden. Vi vet att Gävle erbjuder en högkvalitativ högskoleutbildning för fastighetsmäklare och de studenter som kommer härifrån är ofta väldigt kunniga och ambitiösa. Därför vill vi kunna erbjuda samma möjlighet för studenterna här som vi tidigare kunnat erbjuda på andra orter i Sverige, säger Anna Carlstrand, kundvårdschef på Bjurfors.

Karriärprogrammet består av flera praktiska moduler, varav en är arbetet som innesäljare på den kundvårdsavdelning som nu etableras i centrala lokaler i Gävle.

– Som innesäljare får du som studerar utmärkta färdigheter inom samtalsteknik, förhandling och administration samtidigt som du supporterar Bjurfors mäklare med viktig kundbearbetning. Du får lön för ditt arbete, och dessutom kan du anpassa dina arbetspass så att de passar med dina studier, förklarar Anna Carlstrand.

En av Bjurfors styrkor är den supporterande kundvårdsavdelningen, som både är en service för verksamheten och en naturlig rekryteringsplattform.

–Vårt mål är att samla de skickligaste i vår bransch under ett och samma tak, och vårt karriärprogram har alltid varit ett starkt bidrag till detta. När vi erbjuder studenter att delta i vårt karriärprogram får de först genomgå en omfattande antagningsprocess för att säkerställa att de har den potential vi eftersöker hos alla som arbetar hos oss. Många av våra framgångsrika fastighetsmäklare och ledare har börjat sin karriär som studenter hos oss, säger Christina Henriksson, regionchef Stockholm, Norr och Sydost.

Intagningen till karriärprogrammet är i full gång.

–Vi har rekryterat en teamledare till kundvårdsavdelningen i Gävle, som kommer att coacha och utveckla studenterna så väl som säkerställa att processerna etableras för att förse Bjurfors kontor i Stockholm, Norr och Sydost med den support de behöver. Den 29 november har vi ett lanseringsevent dit vi bjudit in högskolestudenterna för att lära känna oss och veta mer om karriärprogrammet, säger Christina Henriksson.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige