Gå direkt till innehåll
Bjurfors etablerar sig i Spanien

Pressmeddelande -

Bjurfors etablerar sig i Spanien

Bjurfors, en av Sveriges största privatägda mäklarkedjor, etablerar sig nu i Spanien. Till att börja med öppnas två kontor; i Barcelona och i Torrevieja/Costa Blanca. Detta är mycket intressanta marknader, och intresset är stort för både permanent- och fritidsboende i regionerna, säger Bjurfors VD Ola Lundqvist.

Bjurfors har idag cirka 55 kontor i Sveriges större städer och attraktiva semesterområden. Sedan många år finns företaget representerat på franska Rivieran med ett kontor i Cannes, och nu är det alltså dags att öppna även i Spanien.

- Vi ser att intresset för såväl permanentboende som för fritidsboende i Spanien ökar inom våra målgrupper, säger Ola Lundqvist, ägare och VD för Bjurfors Sverige. Vår etablering i Spanien är efterfrågad bland våra kunder. Både Barcelona och Torrevieja/Costa Blanca är mycket intressanta marknader för oss – de passar väldigt väl in i vårt koncept och vår affärsidé; att vara marknadsledande i storstäderna och där storstadsborna tillbringar sin fritid. De goda kommunikationerna från Norden är en starkt bidragande orsak till den stora efterfrågan.

- Regionen runt Barcelona och Torrevieja är lika intressant som själva städerna, och vi har en stark tro på marknaderna här framöver, säger Mats Ljung, ägare och styrelseordförande i Bjurfors Sverige.

Det nyöppnade Bjurforskontoret är beläget i centrala Barcelona. Här arbetar idag fyra personer, och arbetet leds av franchisetagaren Maria Larsson som sedan tidigare är verksam inom Barcelonas bostadsmarknad. På kontoret i Torrevieja/Costa Blanca arbetar fyra personer under ledning av franchisetagaren Abtin Irandoost, även han väletablerad som mäklare i Costa Blanca-regionen sedan ett antal år tillbaka. 

- Det känns mycket tillfredsställande att bli en del av Bjurfors, säger Maria Larsson och Abtin Irandoost. Bjurfors varumärke och koncept är mycket starkt och väletablerat, med en mycket attraktiv kundkategori och ett omfattande kontaktnät. Vårt fokus ligger nu på att snabbt ta marknadsandelar. Bland våra målgrupper märks primärt såväl svenskar som köpare och säljare från de övriga nordiska länderna.

Fler etableringar kommer att följa för Bjurfors Spanien:

- Vår etablering i Spanien stärker vårt erbjudande till våra kunder, och vårt mål är att på sikt finnas representerade i ytterligare ett antal attraktiva städer och regioner. Främst tittar vi nu på Marbella och Mallorca, som båda är mycket intressanta orter för vår del, säger Mats Ljung.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Maria Larsson, franchisetagare, Bjurfors Bacelona
+34 672 231 840
mia.larsson@bjurfors.se

Abtin Irandoost, franchisetagare, Bjurfors Torrevieja/Costa Blanca
+34 652 29 000
abtin.irandoost@bjurfors.se

Ola Lundqvist, VD, Bjurfors Sverige
+46 708-24 52 69
ola.lundqvist@bjurfors.se


Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har cirka 370 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen och Åre samt på Gotland, franska Rivieran och i Barcelona och Torrevieja/Costa Blanca i Spanien. Se även www.bjurfors.se.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige