Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Bjurfors ansluter till Blocket Bostad – 25 procent av alla mäklarobjekt i hela landet samlade på Blocket

Ytterligare ett av Sveriges största mäklarföretag väljer att exponera sina bostäder på Blocket Bostad. Med Bjurfors kommer sex av landets tio största mäklarkedjor vara anslutna till Blocket. Bjurfors kommer att bidra till att ännu fler premiumbostäder visas upp för Blockets besökare.

– Bjurfors är bland de ledande mäklarföretagen i Stockholm och det största mäklarföretaget såväl i Göteborg som i Malmö. För Blocket är det ett fantastiskt tillskott till vårt breda bostadsutbud, som både inkluderar objekt som uthyres och säljes över hela landet, säger Martin Frey, vd på Blocket.

Bjurfors bostäder kommer att synas på Blocket från och med slutet av januari.

– Vi letar hela tiden efter nya sätt att nå fler potentiella köpare. Blockets 4 miljoner unika besökare är självklart en attraktiv målgrupp – det täcker ju in ett mycket stort antal av de möjliga bostadsköparna, säger Ola Lundqvist, VD för Bjurfors Sverige. Det blir mycket intressant att se vad Blocket som kanal kan tillföra i form av ökad räckvidd för vår del. På Blocket når vi både de som aktivt letar efter bostad och de som inte visste att deras drömhem är till salu just nu, fortsätter Ola Lundqvist.

Blocket är Sveriges näst största sajt och 7 av 10 svenskar har köpt eller sålt någonting på Blocket, bland barnfamiljer är siffran ännu högre – 9 av 10.

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag, med verksamhet inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Sedan starten 1965 har Bjurfors
expanderat till stora delar av landet och bedriver framförallt verksamhet i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö, men även i ett antal större städer samt på attraktiva fritidsorter.  


För mer information, kontakta gärna:

Annette Karlberg, presschef Blocket, 076-130 73 00, annette@blocket.se

Ola Lundqvist, VD Bjurfors Sverige, 040-608 30 04, ola.lundqvist@bjurfors.se

 

 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 350 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Härjedalen och Åre samt på Gotland och Franska Rivieran. Se även www.bjurfors.se.

 

Om Blocket

Blocket är Sveriges största köp- och säljmarknad och grundades 1996. Enligt en undersökning genomförd av Synovate, november 2012, har 7 av 10 svenskar och 9 av 10 barnfamiljer köpt eller sålt någonting på Blocket. Blocket är Sveriges näst största sajt med ca 4 miljoner unika besökare/vecka.


Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige