Gå direkt till innehåll
Annelie Hedlund
Annelie Hedlund

Pressmeddelande -

Annelie Hedlund är Årets Mäklare Real Estate

Annelie Hedlund hjälper köpare och säljare att göra lyckade bostadsaffärer i soliga Torrevieja. Under 2023 lyckades hon så bra att hon nu utsetts till Årets Mäklare för Bjurfors utlandsorganisation Real Estate.
– Det är en overklig känsla att få den här prestigefyllda utmärkelsen. Jag hade verkligen inte förväntat mig det, och är så glad att vara Årets Mäklare Real Estate, säger Annelie Hedlund.

Annelie Hedlund är diplomerad fastighetsmäklare i Spanien och hjälper sina kunder att hitta sina drömhem i Torrevieja. Hon är väldigt uppskattad av både kunder och kollegor, och nu har hon utsetts till Årets Mäklare Real Estate 2023.

Hur känns det?

– Jättehäftigt! Och så oväntat. Jag hade ingen aning. Det är verkligen jätteroligt och eftersom jag är en tävlingsmänniska så vill jag ju vara bäst. Det var min tur i år!

Varför tror du att du lyckats?

– Jag tror det är en kombination av hårt arbete, mycket aktivitet, många återkommande kunder samt det faktum att vi har riktigt fina bostäder att sälja. Backupen från mina kollegor är även den ovärderlig. 2023 har varit ett utmanande år för en svensk mäklarkedja även i Spanien, den svaga kronan och det ekonomiska läget i Sverige har gjort att vi haft färre svenska kunder än normalt. Däremot har vår kundbas av utländska kunder ökat, vilket är positivt att Bjurfors blir alltmer internationellt känt. Men jag vill ändå passa på att uppmana svenskarna att våga sig tillbaka hit till Spanien, livsstilen och klimatet här är svårslaget!

Fredrik Kullman, vd Bjurfors Real Estate, kommenterar Annelie Hedlunds utmärkelse:

– Med ett tydligt driv och fokus på mål skapar Annelie de bästa förutsättningarna för att lyckas på sin marknad. Hon är vår bäst presterande mäklare i Spanien, där hon med noggrann hand hjälper många kunder att hitta sitt drömboende i solen.

Hela listan över pristagarna 2023:

Årets mäklare – Robin Gelinder, Uppsala

Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal

Antal affärer –Daniel Adelsson, Mölndal

Nöjd kund – Henrik Björnbäck, Hisingen

Årets kontor –Bjurfors Mölndal

Årets rookie – Gabriel Rolland Andersson, Helsingborg Norr

Årets mäklare Nyproduktion – Thomas Rylander, Örebro

Årets mäklare Näringsliv – Tommy Håkansson, Näringsliv Väst

Årets mäklare Real Estate – Annelie Hedlund, Torrevieja

Årets tipsare Internt– Anna Helsing, Nyproduktion Skåne

Årets tipsare SEB –Anders Nilsson, Malmö City

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige