Gå direkt till innehåll
I och runt Nerja har vi sett ett ökat intresse från svenskar de senaste två åren, enligt franchisetagare Christian Csóka.
I och runt Nerja har vi sett ett ökat intresse från svenskar de senaste två åren, enligt franchisetagare Christian Csóka.

Pressmeddelande -

​Allt fler svenskar flyttar till Nerja – Bjurfors etablerar nytt kontor

Bjurfors, en av Sveriges största privatägda mäklarkedjor, förstärker nu sin utlandsverksamhet ytterligare och öppnar nytt kontor i Nerja, kedjans femte i Spanien. – Intresset för både permanentboende och second home på Spaniens sydkust är mycket stort bland våra kunder, säger Mats Ljung, Styrelseordförande och en av två ägare i Bjurfors Sverige.

Trenden att köpa bostad och göra en bra investering har ökat kraftigt i spanska Nerja under de senaste åren. Kanske är det svenskarnas intresse för en aktiv och hälsosam livsstil i kombination med behagligt klimat året runt, lugnt tempo men samtidigt nära till storstadens puls eller skidåkning i världsklass som lockar såväl äldre som yngre till den charmiga staden i Costa del Sol.

– Det är nu drygt tre år sedan vi etablerade oss i Spanien. Vår etablering här stärker vårt kunderbjudande, och Nerja passar perfekt in i vårt koncept och vår affärsidé; att vara marknadsledande i storstäderna och där storstadsborna tillbringar sin fritid, säger Mats Ljung,

Den spanska kustpärlan med sitt dramatiska och vackra, oförstörda landskap bjuder på den genuina spanska miljön. Men trots låg exploatering finns det även en touch av internationell prägel. Det är här i Nerjas subtropiska klimat som fem medarbetare, alla med sin specifika expertis och långa erfarenhet, ska hjälpa svenskar att hitta sitt drömboende.

– Här, i och runt Nerja, har vi sett ett stort ökat intresse från svenskar de senaste två åren berättar Bjurfors franchisetagare, Christian Csóka. För många är det en oupptäckt pärla på Solkusten. För oss på Nerjakontoret står Bjurfors för kvalité och nytänk. Med kontorets erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden har vi lärt oss vad svenska kunder behöver för att känna sig trygga och nöjda. Det är inte alls komplicerat att köpa bostad här, bara annorlunda och vi vet hur det går till och finns med hela vägen, avslutar Christian Csóka.

Mer information

Christian Csóka
Franchisetagare/Säljare Bjurfors Nerja
Telefon: +34 695 399 899

Mats Ljung
Styrelseordförande/ägare Bjurfors Sverige
Telefon: 031-733 20 12

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har idag cirka 450 medarbetare, och kontor i bland annat Stockholm, GöteborgSkåne, Uppsala, Västerås, ÖrebroJönköpingLinköping, Halmstad, BohuslänFalun, Åre, samt i spanska Barcelona, Torrevieja/Costa Blanca, MarbellaNerja, på Mallorca och franska Rivieran.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige