Gå direkt till innehåll
Från vänster: Sven-Erik Kristensen regionchef Bjurfors Göteborg, Daniel Adelsson, Årets mäklare 2016, Mats Ljung styrelseordförande Bjurfors Sverige
Från vänster: Sven-Erik Kristensen regionchef Bjurfors Göteborg, Daniel Adelsson, Årets mäklare 2016, Mats Ljung styrelseordförande Bjurfors Sverige

Pressmeddelande -

Årets Bjurfors-mäklare 2016, vinner titeln för fjärde året i rad

Daniel Adelsson, bostadsrättsmäklare i Mölndal utanför Göteborg, har för fjärde året i rad fått utmärkelsen Årets Bjurforsmäklare som utgår från en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet.

 Bjurfors har korat mäklarna som gjort de bästa individuella prestationerna under 2016. Varje år delar Bjurfors ut pris till sina medarbetare för det gångna året inom ett antal kategorier. Sex av dessa är: Total provision, Nöjd kund, Antal affärer, Årets näringslivsmäklare, Årets kontor och Årets Rookie.

Utöver dessa utmärkelser tillkommer titeln ”Årets Bjurforsmäklare” som är en sammanvägning av Nöjd kund-index och indragen förmedlingsprovision.

Vinnaren av Årets Bjurforsmäklare 2016 är alltså Daniel Adelsson i Mölndal som hanterat totalt 180 bostadsaffärer och där den totala provisionsintäkten till Bjurfors uppgick till drygt åtta miljoner kronor.

”Daniel Adelsson är en väldigt värdig vinnare av priset Årets Bjurforsmäklare eftersom han har ett driv och resultatfokus och samtidigt lägger mycket stor vikt vid nöjda kunder. Hans förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer är något vi värdesätter här på Bjurfors”, säger Mats Ljung, styrelseordförande och en av Bjurfors två ägare.

Vinnaren själv, Daniel Adelsson, kommenterar vinsten:

”Det är givetvis otroligt roligt att få den här utmärkelsen i år igen. För att nå de resultat som krävs för den här utmärkelsen behöver du ha nöjda kunder som rekommenderar dig för andra och som själva återkommer när det är dags för nästa bostadsaffär. Sedan hade det inte varit möjligt utan det team jag har runt mig, på kontoret i stort, och i synnerhet vår assistent Caroline Enström”, säger Daniel Adelsson.

Daniel Adelsson ger följande tre tips för att bli en riktigt bra fastighetsmäklare:

  • Var strukturerad. Hitta ett arbetssätt där du kommer till din rätt och arbetar på bästa sätt. När du har en sådan modell har du också kontroll över samtliga moment som ingår i det löpande arbetet. Strukturen gör också att du inte missar detaljerna som gör skillnad för kunderna.
  • Var beredd att anstränga dig. För att kunna hantera en stor volym av kunder och bostadsaffärer behöver du lägga ner en hel del tid. Vill man dessutom säkerställa att kunderna verkligen blir nöjda - då tar det tid i anspråk.
  • Var intresserad av att hjälpa människor. För min del är jag mån om goda och långa relationer. Det innebär att det är viktigt för mig att spekulanter, budgivare, köpare och säljare får den hjälp de behöver och jag hoppas att det märks i mitt dagliga arbete.

Årets pristagare är:

Årets Bjurforsmäklare totalt: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal

Total provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal

Nöjd kund: Cecilia Lundahl, Bjurfors Höllviken

Antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal

Årets näringslivsmäklare: Viktor Gustafsson, Bjurfors Näringsliv Göteborg

Årets kontor: Bjurfors Upplands Väsby

Årets rookie: Karam Kaiser, Bjurfors Västerås

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har idag cirka 430 medarbetare, och kontor i Stockholm, Göteborg, Öresundsregionen, Uppsala, Västerås, Örebro, Helsingborg, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Åre, samt i spanska Barcelona, Torrevieja/Costa Blanca, Marbella, på Mallorca och franska Rivieran.


Kontakt
Mats Ljung, styrelseordförande Bjurfors 
mats.ljung@bjurfors.se
031-733 20 12

Ola Lundqvist, vd Bjurfors
ola.lundqvist@bjurfors.se
040-608 30 04

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige