Gå direkt till innehåll
Unika enplanshus med egen trädgård i Norra Borstahusen har rönt en stark efterfrågan på marknaden.
Unika enplanshus med egen trädgård i Norra Borstahusen har rönt en stark efterfrågan på marknaden.

Pressmeddelande -

75% av husen i Norra Borstahusen såldes på nolltid

På mindre än fyra veckor sålde Bjurfors Nyproduktion 75% av utbudet av kommande enplansradhus i Norra Borstahusen. För projektutvecklingen av de arkitektonisk tilltalande bostadsrättsradhusen står Eksjöhus Bostad AB.

– Bostadsrättsradhusen i ett plan är till utseendet attraktiva och håller en väldigt hög interiör standard. Dessutom tillhör det en lagom stor trädgård som vid inflyttning är helt iordningställd. Som en röd tråd hos köparna ligger det stora golfintresset och tidigare koppling till området, säger Kirsa Persson, fastighetsmäklare på Bjurfors Nyproduktion.

För ytterligare information:

Eric Klüft, fastighetsmäklare/projektledare Bjurfors Nyproduktion Skåne
Telefon: 0701-64 67 32
E-post: eric.kluft@bjurfors.se

Kirsa Persson, fastighetsmäklare/projektledare Bjurfors Nyproduktion Skåne
Telefon: 042- 611 41 03
E-post: kirsa.persson@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige