Gå direkt till innehåll
Cecilia Edfeldt Jigstedt vinnare av Årets toppmäklare 2021 på Guldhemmet

Pressmeddelande -

Cecilia Edfeldt Jigstedt vinnare av Årets toppmäklare 2021 på Guldhemmet

Bjurfors fastighetsmäklare Cecilia Edfeldt Jigstedt har utsetts till Årets toppmäklare 2021 på galan Guldhemmet. Det prestigefyllda priset delas ut av Hemnet – och i kategorin Årets Mäklarkedja placerar sig Bjurfors åter igen på topp tre.

Den 11 maj gick den tredje upplagan av Guldhemmet av stapeln – och Bjurfors stjärnmäklare Cecilia Edfeldt Jigstedt har tagit hem guldet i kategorin Årets toppmäklare.
-Det känns helt overkligt och jag var inte alls förberedd på att jag kunde vinna! Jag åkte hit och var redan jättestolt över att jag hade blivit topp tre i Sverige. Jag är otroligt glad och hedrad att få detta pris bland den stora konkurrensen som finns bland alla duktiga mäklare i Sverige. Mitt mål har aldrig varit att bli bäst jämförelse med andra. Mitt mål är att varje köpare och säljare ska vara nöjda med min insats och att jag efter affären ska känna att jag inte hade kunnat göra det bättre. Jag hoppas och tror att det är därför jag får detta pris, säger Cecilia.

Bjurfors tog även – liksom de senaste två åren – plats på prispallen bland topp tre i kategorin Årets Mäklarkedja.

Topprestation i Åre

För att utses till Årets toppmäklare krävs att du som fastighetsmäklare har högst försäljningsvolym i Sverige under ett kalenderår. Urvalet sker i två steg, där det första baseras på den bästsäljande fastighetsmäklaren per län enligt Hemnets statistik. Därefter gör Guldhemmetjuryn en kvalitativ bedömning om vem som blir finalist och slutligen vinnare. Cecilia har sålt 80 objekt för totalt 285 miljoner under 2021.
– Vi på Bjurfors är oerhört stola över att Cecilia tar hem det här priset. Cecilia inger förtroende med sitt sätt att lyssna in både köpare och säljares behov. Hon är driftig och ödmjuk, vilket gör henne till en framgångsrik mäklare i Åre, kommenterar Bjurfors VD Fredrik Kullman.

Vad är Guldhemmet?

Guldhemmet är Hemnets gala för att hylla enastående insatser inom fastighetsmäklarbranschen från året som gått. Andra upplagan av Guldhemmet firades den 11 maj i Gyllene Salen i Stockholms stadshus. Branschens främsta profiler och starkaste insatser prisades i sammanlagt elva kategorier. Av dessa priser var sju nomineringspriser och fyra prestationspriser.

Foto: Jackie Dahl/Hemnet/Guldhemmet

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige